kaminsky peter píše:Držím prsty kamoško, vytri im tam všetkým zrak, máš na to.
Vďaka Peťo, ale myslím, že mi v kategórii masters bude bohate stačiť vedomie, že si ma tí borci všimli ako potenciálnu konkurenciu, na medailové pozície ani nepomýšťam, hlavné je mať svojich pár kúskov hneď vedľa skutočných umeleckých diel starých harcovníkov, ale je fajn vedieť, že ti niekto fandí tak dík ešte raz
Robo, mas to hodne dobre rozmalovane. Byla-by skoda to kvůli nejake soutezi pokazit....Uz jsem se naucil malovat jen a jen pro sebe a nenicit modely kvuli soutezim, výstavam a setkanim.....privezu je tam priste...dalsi rok. Potom je skoda videt chyby kvůli uspechanosti pokazde, kdyz se na model ve vitrince podivas...
makám jak blázen, ťahám "nočné" len aby to už bolo. Dnes ráno o pol tretej som dokončil hlavné telo koňa, dal som ho vypiecť do rúry a keď prídem z robotky dnes, ťak podoťahujem nejaké tie zaniknuté svetlá a tak. Zostáva mi ešte hriva, ktorú budem musieť prekopať, lebo sa mi nepáči, sedlo s postrojom a zástava (fotečky nestíham, tak sem ich hodím až po návrate z nemecka). Myslím, že celkovo to stihnem, ale bude to ešte psychiatria, mám nato už len dva dni, lebo v stredu už balím a cestujem do Prahy... Po tomto si budem musieť dať trošku pauzu s maľovaním, lebo chrbát už dosť cítim Na druhej strane takto som si už dávno nezamaľoval ako tento posledný týždeň
Ďakujem Milan, sľubujem, že si nechávam záležať ako vždy a odfláknuť si to nedovolím, už len kvôli tej cene čo to stálo Inak musím sa priznať, že takáto aj keď naháňačka je dobrá aj nato, že ma to donúti rýchlo dokončiť dlho rozrobenú vec, ktovie ako by chudák skončil, keby ma nič netlačilo, a či by vôbec tohto roku bol hotový. Takto dúfam bude a môžem zaťať do niečoho nového, čerstvého. Dlho rozrobené figúrky sú ako zdochnuté ryby, po čase začnú obrazne povedané smrdieť a človek potom už nemá chuť ich dokončiť, určite vieš o čom hovorím
ja viem o com hovoris , ja dokoncujem tiez na poslednu chvilu, ale niektore veci som uz vzdal koli omu ako pisal Milan aby som to nepokazil, ono daju sa tam doniest aj na buduci rok, inac sa tesim az to pozriem nazivo a drzim palce pri dokoncovani
Robo, moc dobře vím, o čem píšeš. Ve spodním fochu vitrínky se mi začínají hromadit rozdělané figurky a začínají převyšovat počtem ty dodělané... ...začíná to tam smrdět jako na tržišti s rybama.... Na druhou stranu kvůli spěchu a blížící se soutěži v Ingolstadtu jsem figurku pokazil, a budu jí opravovat....raději jsem jí dal stranou, aby nakonec nebyla hozena do acetonu a budu pokračovat až po Králikách. Do Ingolstadtu beru starší kousky. Ale co, nemaluju to pro diváky ani na soutěž, ale pro sebe... Už se těším, až si v neděli ty vaše kousky prohlédnu....držím vám všem palce...
Sklamane hlásim páni, že koník nakoniec vyhral nado mnou a do Ingolstadtu ho už určite nestíham . Mal som to načasované na minúty, no určite poznáte ten pocit, keď sa Vám to večer ohromne pozdáva a ráno sa to tvári ako chuchvalec špiny proste olej je sviňa, odniesli si to popruhy, takže žiadna tragédia, akurát to už nestihnem doladiť do pozerateľnej formy a keďže dnes už cestujem smer Praha, tak som si spomenul na dobre mienené Taikove rady a odložil ho pekne do vitrínky, aby neutŕžil nebodaj ešte nejaké neopraviteľné škody. Takto neslávne končí môj šialený finiš, ale aspoň viem, že koňa za týždeň proste nezvládnem urobiť ani za maximálnej tolerancie manželky a popri práci a tak. Za posledné 3 noci som naspal dokopy 9 hodín, takže so silami v koncoch....Veľmi som Vás chcel v nemecku všetkých potešiť, no budem to musieť odložiť Do nemecka tak pricestujem len s dvoma figúrkami (česť mi bude bráni hlavne Commodus), takže dá sa povedať naľahko, no o to viac to budem brať ako veľmi príjemný výlet
V pohode Robo, ved svet sa koli tomu nezruti, hlavne ze si snim pohol a uz je pred dokoncenim a za to ze si ho nestihol nedostanes maximalne 1 z 10 panakov , ale je mozne ze namiesto neho dostanes 3, aby sa ti uvolnili ruky a aby si vedel malovat s lahkostou aj v casovej tiesni A potom, hlavne je rucastnit sa