Panther, ver mi, ze na tieto veci som strasny amater co sa prace s programami tyka...doteraz som spachal niekolko kresieb v skicary(a som s nim spokojny, aj ked niektore veci tam trosku dlhsie trvaju) a rad by som ich zavesil aj sem, aj ked pribeh k nim napisany nemam...problem je, ze su vsetky v BMP formate a MF nic take neberie a tento pc, na ktorom kreslim to ani nevie prekonvertovat do ineho(skusal som to a vazne nejde), druha vec je aj to, ze su dost velke, ale to je najmensi problem vyriesit...
Pred casom tu bol jeden chalanisko, ktory ponukal vyrobu dekalov na zakazku, neskor to po nom prevzala jeho dcera...pisal vtedy aj o programe ktory pouziva, ale ani ked ma zabijes si nespomeniem na presny nazov...
Co sa tyka tych dekalovych arsikov doteraz som vedel iba o tych pre laserove tlaciarne...o atramentovych nemam ani potuchy a neviem si ani nejak moc predstavit, coby sa s tym atramentom stalo ked ho ponoris do vody, ale nevyznam sa v tom a ani to nepouzivam, mozno tam je nejaky figel aby sa to nerozpilo...
Tu zubatu som potreboval na what if An-74(preto ta mierka 1:48 namiesto 1:72, v ktorej je aj samotny model)ruskeho namornictva buducnosti(rozumej takej doby, v ktorej bude mat Rusko nove lietadlove lode) a mal som zalusk spravit na smerovom kormidle nejaky motiv na sposob US NAVY, zo vsetkych videnych sa mi zapacila ta zubata VF-101...zamer bol dat cele smerove kormidlo do jednej farby a na nu dekal, bolo by mi to v podstate jedno akej farby zubata bude, lebo podkladova farba kormidla by sa uz dala k tomu prisposobit...