Takže po nepříliš záludné stavbě ( viewtopic.php?f=58&t=42914 ) nabízím hotovou samohybnou Něvu. Nepříliš náročná konverze vznikla splácáním T-55 od Trumpety a S-125 od Granu. Pásy pocházejí od Honzy Pavlíka a zbytek Domanico Delanico. Tak koukejte a hodnoťte.
Tak este raz gratulujem k uspesnemu dokonceniu Stavbu som sledoval a z vysledkom som velmi spokojny Dufam,ze na dalsi Tvoj model v sekcii rozostavavne nebudem musiet dlho cakat Pretoze rad si pozriem dalsi Tvoj kusok. Tento sa Ti podaril,takze este raz gratulujem Velmi pekny model
Díky, pánové, za pozitivní ohlasy. To Adam: to mi radši ani nepřipomínej, z celé stavby asi nejhorší noční můra. Kterej magor a proč vymyslel to zbarvení raket....
Čtyři prsty smrti? To je dost dobré Na živo to nevím, nejsem soutěžní typ. Vlastně jsem na soutěži ještě nikdy nic neměl... A navíc mám pořád neodbytný pocit, že by to chtělo alespoň nějaký podstavec pro oživení.
SUPER+PARÁDA+NÁDHERA . Velice pěkný komplet. Na ostré střelby a na cvičení se s něma jezdilo k moři do Polska ... Takže podložka by mohla být trěba z písečné plážě s trochou vody?