rozhodol som sa postavit mig 29 A irackeho letectva, zhodou okolnosti taku moznost ponuka aj stavebnica Bilek, v standardnej sivo-sivozelenej kamuflazi. blbe je, ze neviem ake popisky iracania pouzivali, ci vlastne, ruske alebo ziadne, detailnejsie foto som nenasiel. odbornici na 29, neviete poradit?
Ne azbuka, Iráčani používali at se to zdá neuvěřitelný komplet anglický popisky. Vím to protože jsem na to narazil náhodou když jsem stavěl taky Iráckou devětadvacítku. První dodávka 29 byla v pískový a hnědý barvě(válka Irák-Irán) a ta druhá dodávka byla už v ruským standartu šedá-šedozelená.(válka v perským zálivu)
vdaka Filip, tak teraz uz len zohnat tie anglicke popisky , alebo sa spolahnut na to, ze ich nikto nebude v 72ke citat pod lupou, a dat tam to co mam. Inac Bilek ponuka jedny popisky aj na Rusov aj na Iracanov...citat sa velmi nedaju, ale zjavne to bude azbuka.
Asi takhle. Chtělo by to ještě upřesnit od někoho kdo má lepší informace. Třeba ty anglický popisky byly jenom na některých mašinách. Já bych tam dal tu azbuku, tím se nedá nic zkazit a hlavně se stejně nedá nic dělat.