Naposledy upravil Fip dne 27 bře 2010, 19:14, celkově upraveno 1

romanb76 píše:Pozeram,ze sa zacinas viac hrat s detailamy.Paci sa mi,ze skusas hrdzu na pasy.Chce to este vylepsit,no uz je to lepsie,ako to bolo predtym.Stale porovnavaj s fotkamy a snaz sa to preniest na model.Ten zimmerit vyzera cudne.Robil si ho Ty?To blatenie je mozno trocha prilis.Tento tank sa pohyboval dost pomaly a Ty si to zablatenie urobil ako na sucasnom taku,ktory sa dokaze v terene pohybovat velmi rychlo.Pasy su uplne ciste co nezodpoveda zablateniu zvysku tanku.Inac to blato vyzera pekne a som rad,ze si to skusil.Neviem ci cislo mali aj na vrchu veze,tak ako mas Ty.Postupne sa Tvoje modely zlepsuju,no chce to este cas a viac skusenosti.Len tak dalej
romanb76 píše:Myslel som si,ze zimmeryt si robil Ty.Ale bud kludny,lebo ked som ho skusal urobit ja,tak model skoncil v kosiNa prvy pokus to nie je take zle.Som velmi rad,ze sa snazis a zhanas si aj knihy.Vsetci sa stale ucime a zdokonlujeme,takze drzim palce nech Ti to lepi lepsie a lepsie
Peter Zavacký píše:Súhlasim s Romanom, lepšíš sa každým modelom, akurát by som ti odporúčil trochu porozmýšlať pred prácou či to tak mohlo byť v skutočnosti, myslím teraz tie pásy a zablatenie, čiže keď sa tank pohyboval po bahne na pásoch, tak bude najviac zasvinený tam a až tak na blatníkoch a na ostatných častiachDržím palce do ďalšej stavby, ktorá bude dúfam zase o niečo lepšia ako táto
korki píše:ja ti dam len jednu radu, nabuduce, ked pojdes nieco lepit, tak to daj do sekcie "Rozestavěno" aby si na chyby bol v cas upozorneny a mal moznost ich opravit a sam uvidis, ze s pomocou druhych ten model bude niekde inde...
Bobanski píše:Bahno se mi nelíbí a je odfláklé. Podle toho jak je nanesené na blatnících, musel se tank brodit bahnem. Ale potom jsi ho měl řádně měl nanést i na kola a podvozek za ním.
Kola jsou zabahněná trochu, podvozek skoro vůbec a blatníky přespříliš. Mělo by to být naopak.
jakub.sumbal píše:na první pohled pekny tygr, ale mozna by to chtelo trochu zesvetlit středy ploch.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků