Som rád že sa ešte nájdu konzervatívni modelári aj keď konkrétne tvojej povrchovke to nijako neubralo, naopak, tá beštia je úžasná ! Gratulujem, moderny nikdy nieje dosť a najmä ruskej. Super.
Život je rad za sebou nasledujúcich provizórnych riešení. Manfréd "Fredy" ŤUKOT
Dakujem Vam obom za Vase prispevky a som rad,ze sa Vam to t-cko paci. To fredy:pozrel som si Tvoje modely a sanku mam padnutu este stale na zemi To je nieco nenormalne Absolutna bomba. Mas moj totalny obdiv Nadhera,nadhera,nadhera
Romane, moc pekny model, realisticky ztvarneny a tve vlastne upravy-slat, vlajka, znak jsou fantasticke..... T 62 mam rozdelanou a nejsem schopen ji dokoncit jakej je to shit model, jen delam Irak no a furt jsem okukoval tve BVP a uz jsem ho take rozdelal jen BVP 1...dvojka prijde na radu pozdeji. Je to stejnej shit jak T 62, tak doufam, ze to nejak uspesne dokoncim....a nebo zda nepoleti do kose. Uz tyden vybrusuju korbu BVP
Dakujem Honzo Som rad,ze sa mi podarilo z tak zleho modelu,akym je tato stara Tamka urobit tank,ktory dokaze aspon trocha zaujat.Predpokladam,ze tie Tvoje 72-kove modely su rovnakej kvality ako tie 35-kove (T-62,BMP-1) Takze zelam pevne nervy a dufam,ze sa Ti to podari uspesne dokoncit.V Tvojom prevedeni to bude Este raz dakujem za prispevok
Vdaka Alesi a som rad,ze sa paci Este raz dakujem vsetkym,ktory si pozreli tento model a prispeli svojim prispevkom Tesi ma to a motivuje k dalsiemu modelu Samozrejme dakujem aj tym co si model aj len pozreli.Este raz vdaka
Tak som sa rozhodol pre mensiu upravu tohto t-cka.Vymenil som stare pasy za nove od Friulmodel a upravou presla aj povrchovka.Tak snad tam rozdiel aspon troska vidno je A snad aj trocha k lepsiemu.Zabudol som spat nahodit vlajku.
Změna pásů určitě prospěla vzhledu modelu, Friuly jsou super oproti gumákům. Možná bych do nich vtupoval trochu pigmentu. Povrch šel asi více do zelena podle toho co vidím na fotkách, což ničemu nevadí.Stačí se podívat na barevné fotky z Afghanistánu a model přesně odpovídá reálu tam nasazených strojů. Podle mě jsi zase model posunul trochu výš...
Dakujem Ti Honzo za Tvoj prispevok Som rad,ze som to tou upravou kama nejako nepos*al.Na opigmentovanie pasov som uplne zabudol Tak to urcite napravim.Este raz Ti dakujem za prispevok
Dakujem Vam obom za prispevky Som rad,ze sa model paci.Robim mu aj novu podlozku,no to uz sem davat asi nebudem,lebo uz mozno niekomu s tymto modelom leziem na nervy.No a co sa tyka Tungusky,tak ta zatial stoji a este stale neviem ci jej dam kamo z voj. prehliadky,alebo bude zelena No to ma este cas Este raz dakujem za prispevky.
62-ka je .Jedine čo by som ešte ja upravil, že by som na tých drevených bedniach nahodil nejaký farebný filter aby som kus odlíšil ich odtieň od tanku. A pri výbere kamufláže na Tunguzku, ti ponúkam dalšiu možnosť.
Dakujem Ti Erich za pekne fotky na Tungusku Uz aby som na nej pokracoval.Zatial som prerobil podlozku a robim aj dalsiu pre BMP-2.Obe su jednoduche,ako je aj vydno na tejto.Tak snad ta podlozka nie je tak hrozna.Mozno je trocha mensia Povrch je este dost tmavy,no to bude tym,ze to este nie je uplne suche.Samozrejme este dopigmentujem pasy a nahodim vlajku s lanamy.A tym je toto t-cko definitivne komplet a uz s nim nemienim nic robit.Dakujem Ti Erich za prispevok a za fotky