Naposledy upravil Ivan Rohaľ dne 05 dub 2010, 19:50, celkově upraveno 1
Ivan Rohaľ píše:Na týchto dvoch fotografiách je jasne vidieť, že na motoroch, na rozdiel od zalietávaného kusu, sú kryty z radar pohlcujúceho materiálu, tvarovaného podľa pravidiel stealth. Takže je definitívne jasné, že na letovom prototype sú odkryté len dočasne.
Podľa oficiálneho vyjadrenia VVS RF, do laboratória, kde sa prepočítava finálna odrazová plocha T-50 a práce na jej zlepšení majú v Rusku prístup 3 slovom traja superšpeciálne preverený ľudia...
Martinicky Vladimir píše:Tak som si precital v L+K c.3,clanok o T-50 z pera Miroslava Guyrosiho,a mozem povedat,ze je velmi objektivne a fundovane napisany!!! Nie je to clanok vyzdvihujuci resp.negujuci ci uz T-50 resp. F-22 Raptor. Co sa obsahu clanku tyka,tak by som mal len dve pripomienky a to,ze Su-50 ma plavajuce SOP-ky a nie kylove plochy...tie byvaju v spojitosti,ked SOP ma i smerove kormidlo,a dalej hlavny podvozok je robustny asi z dovodu,ze sa zo Su-50 pocita pre vyvijane ruske lietadlove lode! A este pripomienka pre redakciu L+K...ako takmer polstorocny! citatel resp. odoberatel musim podoknut,ze preco ste v redakcii namiesto osunteleho AH-64 A Apaca greckeho letectva,nedali na titulnu stranu L+K c.3 foto T-50,ktory si to urcite zasluzi!!!!!!!!! Apropo, mozno by predaj L+K cisla 3 na stankoch a pod., bol o par stoviek vytiskov vyssi !!!
Ivan Rohaľ píše:Knipel a páka ovládania motora T-50 je postavená v koncepcii HOTAS - Hands On Throtle And Stick - lietadlo sa kompletne ovláda bez nutnosti dať ruky dole z týchto dvoch pák.
Uživatelé procházející toto fórum: piotr dmitruk a 37 návštevníků