TESTORS píše:Bohužel maximálně 520 kb. Ale detaily nafotím a přidám.
Max. 520kb, tak proč dáváš jen 55. Stačila by tak půlka (okolo 260kb).
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Stavíš Testorsi moc pěkně a hlavně zatím jsem od tebe viděl jen spojence, což je v té záplavě nácků čin chválihodný. Možná bych doporučil nějakéto " prkýnko" s pižďuchama, travičkou, křížkem u cesty a tak, model to ještě o něco více zdvíhne. Těším se na dalšího amíka. Já teď sochám detaily k Rocket Launcheru, jako je rozvodná skříň, ruční generátor atd.... připravuju to do gumy, tak do měsíce s tím na Track and Troops shopu doufám vylezeme. Ať ti to staví........ a nejlépe spojence Měj se. Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
To se mi to velice líbí,s jednou to GPčkou co ti visí na věži jsem jezdil na vandry,předloha je pohledná a model je parádník ,možná ta náhradní rozeta by mohla mít ďoury místo šroubů.
Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Tak to je již jiná káva ty větší fotky. Hned je vidět, že by bylo potřeba ještě trochu máknout na povrchovce. Třeba je vidět, že by takový lehký wash nebyl na závadu. Podívej se na bagáž, tam by to chtělo trochu vystínovat, natřít přezky apod. Ale jinak je to parádní kousek
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Dakujem - som ani nevedel ze v stavebnici Tamiya Jeep je aj prives. Myslis ten klasicky Jeep od Tamiya TA35219 ? Ak ta mozem poprosit posles mi cislo stavebnice (ak mas este ten navod poruke?). Dik
" Nesnaž sa prevýšiť ostatných, ale sám seba " Cicero
S tím číslem jsi mne dostal. Model pochází z poloviny devadesátých let, když mě přemluvili abych opustil letadla a dal se na techniku a to měl číslo 35015. Pro jistotu Ti posílám sken návodu. Ahoj