Poviem ti doteraz ľutujem že som nekúpil aj ten CARTRANSPORTER náves pozerám že teraz je z toho pekná raritka a tiež bol za takú istú cenu vo výpredaji len tam bola krabica na tom o poznanie horšie
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
No len krabica bola tak popretláčaná a zničená že som sa bál že bude aj náves poškodený ...a teraz ľutujem lebo za tie prachy mohol kľudne byť aj aspoň na diely keby bol poškodený čo už... treba občas navštíviť HUMA obchodné stredisko vo Viedni niekedy behom novembra alebo potom po Vianociach v januári
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Pár posledních přírůstků co jsem už delší dobu marně sháněl a díky kolegům a kamarádům nakonec sehnal,čímž jim velice děkuji... Ceny vesměs dobré až výborné,jen moje manželka na to má odlišný názor......... Jinak pokud by byl zájem,Actros by byl k mání,ale nechci ho prodávat,vyměnil bych ho za IVECO TURBOSTAR II
Panove, ja vam do toho nechci kecat, ale zkouseli jste nekdy ty krabice i otevrit? Uvnitr jsou takovy kousky plastu, ktery se lepej dohromady.. pak az to je hotovy.. a ne ze to kupujete jen kuli obrazkum na tech krabicich, ktery vam pak tvorej doma dekoraci
ten fakt nikdy nezklame.. Jinak Joudo,já teda dost závidím,obzvlášť po tom,co jsem to Volvo včera osahal Mě se do ruk asi nikdy nic podobnýho nedostane..
Lukasi, dockej casu. Na resin je vzdycky casu dost. Co se na plastu naucis, pri praci s resinem jako kdyz najdes. Ja delam nakladaky jedenactej rok a teprve ted zacinam pracovat s prvni resinovou kabinou.
Ono zas, abych Te neodrazoval, s tim resinem se to ma ruzne. Kabiny od KFS jsou v takove kvalite a pripravene na podvozky Italeri tak, ze prace s nimi nemusi byt o nic tezsi nez stavba obyc. stavebnice. U tech ostatnich jdem predevsim o to byt si jisty ve tmeleni, brouseni a pripadne preryvani spar okolo dveri a podbne. Dost neprijemna prace pak byvaji ruzna tesneni kolem oken, ktera se pri brouseni casto poskodi no a dodelavani oken samotnych je taky prace naprd. Takove to dodelavani drobnosti okolo, to si clovek vyzkousi uz pri predelavce klasickych stavebnic.