a vobec, jasny dokaz, o co ide bol pri pohybe tej hranice, ked chvilu vsetko paradne fungovalo a naraz niekomu doslo, ze to dph sa dat spat na povodnu hranicu a necha sa nova hranica iba pre clo

peteru píše:Bazi,
snchobbies je v pohode, mam od nej nekolik objednavek, Steve je super spolehlivy, objednavky delam mailem, platil jsem Paypalem, balik vetsinou do tydne doma, postovne kolem 10 GBP za krabici s 4 modely.
Akorat ted se chysta na nejakou dovolenou, takze od pristiho tydne si dava mesic pauzu.
Musis si prekontrolovat dostupnost tech modelu, napr. Penzoil je vyprodany, vidis to, kdyz kliknes na obrazek modelu a otvevre se ti detail model a tam je info, jestli je model na sklade nebo ne.
smoulinko píše:kto ma skusenosti z e shopu phk.sk?mozem povedat ze je to jeden z najhorsich obchodov aky som nasiel.uz minuly rok sa mi stalo ze som objednal 12 poloziek a z toho mi prislo len 6.samozrejme az po 6 tyzdnoch.teraz sa stalo to iste.objednane 8.1.2010,laky gunze,sekundaky a tmel tamiya.dnes rano to prislo ale len tmel,zvysok nikde!cize u mna je vysledok jasny-posledny krat
Gaspi_CZ píše:Takže, já koupil na hlj.com tyto čtyři modely. Ušetřil jsem oproti nákupu u nás 1800Kč. Platba kartou , dodávka lodí do 3 týdnů. Krásně zabaleno, vše v pořádku. Naproti tomu jsem si objednal před dvěma měsíci zboží u Avax-models. Pořád dodávku oddalovali a ani se nebyli schopni ozvat co a jak. Ve finále řekli ať si to objednám jinde. Tak ať se pak naši obchodníci nediví že to řešíme v zahraničí....
TAM61502 Vought F4U-1A Corsair "Pr
TAM89598 Dornier Do335A w/Kettenkr
TAM89773 F-117A Nighthawk w/U.S. M
TAM89786 De Havilland Mosquito NF
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků