U Mika je posun taky,když se dělají 3 ks zároveň.Motor v rámu,zkompletovaná zadní kyvka a obě kola...a nasazeno do rámu.Jen je opět potřeba opravit drobné oděrky a nanést trocha těch obtisků.Teď se dělá na kapotážích a drobnostech...tak tady něco fotek :
Pěkný Hanzi, jedeš dobře (nebudu to psát ke každé z těch 3 motorek) ... jen ještě 2 věci : pozor na slitou (rozlitou) bavu na některých detailech na rámu (červená stříbrná) a na "stírání" barev (stříbrná na zad. kyvce)!!! A potom ty kotouče jsi sice bezvadně odvrtal ale ... někde se ti to skoro probouralo na vnějšku kotouče a pak jsi moh celou plochu vrtání ( z obou stran!) strhnout smirkem, aby tam nevznikaly ty otřepy
Tak i tady se dodělávalo...Když se dělají ty 3 kousky zároveň...Je vidět,že tady to byla hodně stará stavebnice,hlavně obtisky.Nejprve sem ho musel vybělit sluníčkem,pak se ve vodě rozpadal a trhal při nanášení na model.Největší hruzka je asi na velké kapotě při přechodu zelená-červená.Tam se na několika místech potrhal a popraskal a taky ta bílá moc zrovna nekryje.Asi to půjde strhnout a přebarvit.Taky na to moc nefungujou vodičky,lak stále "stříbří" a je vidět.Tady bych rád uvítal rady od někoho zkušenějšího,jak na to a co s tím...
Zdravím,tak tady je už dokončeno,jen nějaké stupačky a...a ta potentovaná kapota.Podařilo se mě poškodit si obtisky - nápis Ducati na kapotě a pruh za sedadlem.Tak tam bude jen bílí pruh na rozhraní zelená/červená.Ale že by se mě do toho moc chtělo...Schválně sem si nechal model na stole,aby mě tam "zavazel" a já to musel dodělat. Takže zatím ho do Galerie dát nemůžu,tak aspoň něco málo fotek zde :