Zajínavý nápad, ale nepochopil jsem ideu. Co má tento vrak představovat. Jezdící vrak nebo odstavený vrak A proč není dokončen, když je v galerii
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Cením snahu, blatníky vypadají pěkně, ale zároveň vytýkám lakovaný gumy, to fakt není ono. Až sleze sníh podívej se jak takový vrak v reálu vypadá. Když už bude takhle prolezlý rzí, rozhodně se mu nebudou leskout gumy jako psí kulky. Kastle v této fázi rezu je spíše matná, vyšisovaná od sluníčka. Mám před domem 26 let starou škodověnku připravenou na odtah do vrakoviště a ta má lak jako matná Humbrolka. Ať ti to staví. Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Hlavně si myslím, že to asi není nejlepší předloha na výrobu vraku. Odstíny barev ani zpracování mi nepřipadají moc realistické. Ale jako základ pro další zkoušení to zase není špatné...když si já vzpomenu na své první pokusy se rzí
Vacsina uz bola vytknuta,takze ak mas chut upravit niektore veci,tak myslim,ze by to mohlo naozaj vyzerat super.Gumy by boli urcite prazdne,po takej dlhej dobe,skla povytlkane detmi a vacsina odmontovatelneho by tam uz asi nebola.Skus sa s tym este pohrat No kazdopadne na prvy vrak je to pekne
pěknej model, jen bych ho strčil na nějakou podložku aspoň částešně vypustil kola a urval třeba světlo nebo vysypal okno , to prostřelené okno a blaťáky vypadaj fakt dobře