Nazadr bratře,pokud chceš popostrčit,tak paleta vypada fakt dobře A koukej sem dat ty detailovky,neboť to máš opravdu pěkný,nebudu říkat super,to už bych "lízal".
Velmi mě těší kladné ohlasy od bombarďáků ze slovenské modelářské frakce. Zvlášť po tom, co se stalo ráno. Dalo nám to ale sakra zabrat. No, zase jste lepší ve fotbale. Doufám, že to ještě nějak dopadne a ještě se utkáme ve finále. Byl by to asi masakr. Za dobrý výraz tváře tak trochu nemohu, protože se to malovalo samo.Figurky od Laruccia se malují opavdu sami. Nějak jsem jim díky Šedému Vlasu propadl. Už se mi tady začínají nějak kupit(římani). A to je dobře. Páč chci mít velkou, největší, úplně největší armááádu na celém světě. "Goléme! Postavím tě do čela obrovské armády. A budeme spolu bořit a ničit." To svinstvo už asi nebudu hulit. Tak vážně, díky všem. I tobě Havlíčku Havle, chlape jeden. Už aby byl konec dubna, coooo? Figurku muhu jen doporučit! ŠtěK
Kladné ohlasy si si právom zaslúžil, celá figurka je krásne farebne zjednotená. To je veľmi dôležité, aby sa efekt dostavil. Zvládol si to výborne a už sa teším na ďalší kus od teba. Laruccia je majster sculptor, môj najobľúbenejší autor, jeho figurky sa fakt maľujú samé,ale chce to do toho dať aj kus umenia, aby vynikli a tebe sa to podarilo, bravo len tak ďalej