My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117 píše:ešte že lebo sa mi už žalúdok točil ako pri 300SL v Camo![]()
![]()
...a čo si to mal v pláne šak povedz nech ti poradím.. súprava... si chcel robiť za toyotu nejaký podvalník z rallycross autom alebo niečo iné?
Maverick117 píše:Tak keď na RAV potrebuješ silou mocou EU palubku tak potom to auto na podvale musí byť len z EU palubkou a v JPN verzí sa buď model nerobí alebo to auto sa tam to auto ani nikdy v skutočnosti nedostalo... v tom prípade asi viem čo tam bude inak by si to neriešil a spravil by si austrálsku verziu RAV4 + podvalnik
bazilisek píše:Nejdřív jsem začal patinovat "stíny" od tamky a pak si teprve řekl, že bych si na podvozku mohl zkusit komplet lehkou "silniční" patinu s minimem bláta, bahna, hlíny a tak.
Takže po mírné patině jsem se rozhodl natřít i rám a motor, prostě to opticky rozdělit. Samo že to takle neni konečný teprve začnu, ale fotku jsem prdnu už teď, ať je vidět že se neflákám.
Takže další pokusnej králík.........
Taky jsem si byl pro stříkačky v lékárně, to mě bylo zase trapně jak malýmu klukoj![]()
Kor po tom, co diskutující fronta za mnou náhle stichla, při pohledu na stolek pokladny.
Jen si domýšlím o čem asi přemýšleli.........feťák jeden..................
tommy píše:bazilisek píše:Nejdřív jsem začal patinovat "stíny" od tamky a pak si teprve řekl, že bych si na podvozku mohl zkusit komplet lehkou "silniční" patinu s minimem bláta, bahna, hlíny a tak.
Takže po mírné patině jsem se rozhodl natřít i rám a motor, prostě to opticky rozdělit. Samo že to takle neni konečný teprve začnu, ale fotku jsem prdnu už teď, ať je vidět že se neflákám.
Taky jsem si byl pro stříkačky v lékárně, to mě bylo zase trapně jak malýmu klukoj![]()
Kor po tom, co diskutující fronta za mnou náhle stichla, při pohledu na stolek pokladny.
vidím že práce s pistolkou ti jdou od ruky.... jen tk dál![]()
co máš z toho, já mám doma plnou igelitku stříkaček a jehel, když sem si to nesl od ..... z práce, tk když to někdo viděl, tk se na mě taky díval jak na feťáka...![]()
bazilisek píše:tommy píše:bazilisek píše:Nejdřív jsem začal patinovat "stíny" od tamky a pak si teprve řekl, že bych si na podvozku mohl zkusit komplet lehkou "silniční" patinu s minimem bláta, bahna, hlíny a tak.
vidím že práce s pistolkou ti jdou od ruky.... jen tk dál![]()
co máš z toho, já mám doma plnou igelitku stříkaček a jehel, když sem si to nesl od ..... z práce, tk když to někdo viděl, tk se na mě taky díval jak na feťáka...![]()
Ještě si říct o jehly![]()
to bych asi nemoh........
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků