Jo do Prahy pojedu . jinak asi bdu muset přepsat název na Scania a Bedford umazat,neboť jak psal Tony oba už se tam nevejdou. Dnes dodělávám baterku ,malou kozu jiné konstrukce a láhev od autogenu,tak večer nafotím dám to na dvorek a fotky sem. Ještě nějakou ceduli na plot a snad to bude dobrý.
Pozor uď dnes večer nebo zítra ráno ,ještě mne napadla jedna věc tak ji tvořím snad to zase oživí. Na Prahu jsem zvědavý jak se to bude zamlouvat ostatním a hlavně na krásné kousky kolegů ,vypadá to ,že by to tam mohlo být super.Zdraví Milda
Teda Mildo obdivuju tvoří tvořivost ty věci na tom dvoře sou supr a hlavně máš všechno strašně rychle hotový to chválim já bych se stim patlal hrozně dlouho a vypadalo by to strašně
Milan Černý píše:Tak skoro už to bude .ještě musím dodělat lépe trávu ,ale jinak už se toho moc asi nezmění. Snad jen cedule na plot. Tak sem s názory.
Celkově jako nápad dobrý, prohřešky, v dioramatech je obecně chybou umisťovat objekty souběžně nebo vodorovně s hranou podložky, tady je to plot a tráva, která celou plochu lemuje po třech stranách, navíc ten její bílý podklad není moc dobré řešení, to že tráva roste v mezerách panelů je pochopitelné, ale v jeho ploše ? Neškodilo by v okolí těch drnů naznačit alespoň nějaké praskliny, měly by být proschlejší. Píšeš, že musíš trávu ještě dodělat..., tak třeba v tom rohu u stromků a za tím bordelem by asi tráva měla být neposekaná a zaplevelená
tady je něco pro inspiraci, foto jsem našel v tématu Děčínský minimax, je jich tam víc a chce to jen nechat se inspirovat, ale vím, udělat skládku je těžká věc. Nebál bych se ale ty věci zatahat až k plotu nebo je o něj třeba i poopírat a nechat prorůst vegetací, určitě by se dalo ještě teď něco dělat i s odstínem, tráva u panelů bývá většinou proschlá. Neber to jako kritiku, je to jen názor a snad ti pomůže
něco málo jsem zakreslil do tvé práce, kterou si i tak rád na Proseku prohlédnu