No, 05 jsem udělal z Tamiye (Heller ji má jako novinku na letošek), 04 bude taky Tamiya po rekonstrukci kastle (Heller jako mustr), nechce se mi dodělávat v Helleru interier. Ale jak říkám, pokud se ti nechce vyhazovat peníze tak klidně Hellera.
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Já jsem si takhle pořídil Mitsubishi WRC o půl roku dříve než ho vydala Tamiya, pak mi ho bylo líto vyhodit, tak jsem poladil kastli a odlil nové křídlo alá tamiya, Zdéňa odlil pár drobností do interieru, upravil jsem rám, dal jiné sedačky, z rezerv dal ráfky a gumy a na pohled k nerozpoznání. Ale víckrát se mi do toho nechce, páč když si vemu čas a materiál který jsem tomu věnoval, tak jsemještě na vyšší ceně než stojí Tamiya...
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Asi si postavím 307 od Hellera, uříznu jí střechu a udělám kabrio. Po těch sedmi tamiyáckých pežotech mě začolo hrabat a musel jsem na dovolenou... a to mám rozdělánou 307 Brouka z Bohemky Zdravím Jiříka
Můžu mít dotaz ohledně obtisků Studia 27 pro stříbrnou 307 Yacco? Jsou tam jen obtisky pro Burriho auto z Monte Carla nebo i pto Benguého auto z Korsiky a Španělska?
MICHAL - S27 jsou decály jen na Burriho, Bengueo tuším nikdo zatím nedělá, měl dost jiné polepy než Burri. Jinak S27 super kvalita obtisků, mohu vřele doporučit. Kdyby je někdo chtěl mohu objednat.
Obtisky pro S27 teď tiskne Cartograf, což je u mě záruka kvality. Perfektní soutisk a skvěle se s nima dělá. Jestli se neplatu, tak kromě Hasegawy je teď (právě u 307) začala používat i Tamiya. (Snad už se k těm starým prknům nevrátí.)
Od S27 mám doma obtisky pro 307 z Monte 06 Stohl a Garde. Nažhavený tímhle forem už se těším, až na ně příjde řada.