Tak aby to nevypadalo,že na tom nedělám tak dávám důkaz,že dělám Už je skoro všechno okarbonováno jen si budu ještě muset pohrát s karbonem v kokpitu.Musím říct,že z mého pohledu se mně jeví jako nejlepší karbon ten od Scale Motosport nádherně kopíruje to třeba od Crazy mně přijdou jakoby gumové No nic tak pár fotek.
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...
tie svetla su dost mazec. robil si sablony alebo to uz bolo predtlacene? inak ten SMS karbon by som chcel skusit tiez niekedy vela ludi si ho pochvaluje a tie vzory mi pridu dost realisticke
Světla jsem dělal přes šablony,ale vyrobené samodoma Vřele ti je doporučuji podívej se na jejich stránky oni dělají i na moto což je pro tebe taky zajímavé.
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...
Opět slintačka a ten carbon..... Ale abych jen nechválil na přednim levym blatníku se ti trošku potrhal ten stříbrnej lem z obtisku. A trošku horší fotky, než na který jsme od tebe zvyklý Ten carbon od motorsport je opravdu asi nej. Sám jsem už zkusil tamia, REJI MODEL, craze modeler, motorsport. Motorsport jednoznačně nej, při dobré volbě struktury se nemusí ani přestříkávat smoukem a výborně pracuje s vodičkama.
Tak jsem se po delší době vrátil k tomuto Bentleyi .Po nehodě s dekály jsem jaksi ztratil chuť do stavby,no,ale když jsem investoval do nových dekálů tak bych to měl dodělat Pásy jsou od Eduardů byly přiloženy u stavebnice.Dal jsem je tam protože ne ně skoro vůbec nebude vidět,protože jsem se rozhodl,že neudělám otevřené dveře. Mně se to prostě nelíbí když je model pozotvírán,protože z mého pohledu se rozbije linie auta.Ale někdo samozřejmě má opačný názor .
Stržené dekály páskou při dolaďování.
Moc pěkná práce a ty stržený dekály to je k vzteku. Jinak pozavíraný modely jsou i pro mě hezčí, přesně z důvodu co píšeš. Ale pak zase na takovej celej otevřenej a vydetailovanej je taky radost pohledět, kor když vedle stojí ještě jeden tensamej ale pozavíranej.
Toto jsou staré pásy / v současné době dělá Ed nové / no dělá se s nimi jako s plechem . Díky tomu špatně kopírují tvar,prostě se hodí na místa na kterých nebudou moc vidět /Bentley má třeba z boku vlastně jen průzory /.