Tak jsem dokončil svůj první model techniky po cca patnáctileté modelářské pauze (před tím jsem dělal jen letadla). Je to starší Revell + lepty Eduard.
Tak to si si dal riadnu prestavku Dobre je, ze clovek to nezabudne aj po tolkych rokoch Navyse si predtym lepil lietadla,co je nieco ine,takze tato Tvoja prva technika vyzera naozaj pekne Mozno tam su nejake chyby,no to sa casom poda Len tak dalej
No vlastně mi šlo o to, že se dozvím nějaké konkrétnější připomínky ke stavbě, abych se mohl poučit. Nemyslím tím historickou přesnost ale připomínky k provedení. Za každý názor budu rád.
Máš to pěkný, ale pro příště bych doporučoval odstranit nepřirozený lesk na pneumatikách a na podvozku. Buď zaprášit pigmenty, nebo stříknout zemitou hnědou s větším podílem ředidla a z větší dálky. Podložka s travičkou zelenou, hlínou a vojclem model určitě zdvihne. Tak ať ti to staví Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
OK, díky, ten lesk ve skutečnosti není tak výrazný, to se zapojila zářivka "denní světlo", ale určitě to ještě popráším matným hnědým. Jinak diorámku chystám mělo by to být kdesi v městečku ve Francii, dle dobového fota.