PavelS píše:
... Američani dávaj zcela evidentně přednost spolehlivosti. .....
Naposledy upravil jpeky dne 31 led 2010, 12:37, celkově upraveno 1
PavelS píše:
... Američani dávaj zcela evidentně přednost spolehlivosti. .....
Majkl píše:mě udivuje, kolik reakcí typu "nepříjemná zpráva pro USA" atd. vyvolal článek o tomhle letounu. Rusové se konečně (30 let po US) dokopali k stealth technologii a všichni jsou z toho paf. Navíc to ani není 100% stealth takže je to zase Ruská zplácanina. Nehledě na to, že nebudou mít rpachy na sériovou výrobu, tak jestli přijdou první kusy za 5 let k jednotkám, už budou mít amíci zase něco nového...to je stejný jako tehdy s tím Migem 25,v šichni z toho měli hrůzu a pak se zjistilo, že je to jen obrovská bublina...
Martinicky Vladimir píše:S usmevem dodal,ze ponekud zarazeni Americane ihned vyvodili dusledky a oznamili,ze nic podobneho se uz opakovat nebude.....
PavelS píše:Taky mi to přijde jako poněkud nekorespondující s tim co Vladimír psal předtím
Já to nebudu komentovat, je to celkem možný, že američani byly někdy druzí - ale čerpání ze zdrojů: Indický kapitan notující si s Francouzi, to mi vyvozuje úsměv na tvářiJak řikám, pokusim se rozvést podobnou debatu na Z5 - místní odborníci tam budou moct přispět do mlýna.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Mamutin a 28 návštevníků