Nedávno jsme dokončili s klubovým kolegou Rudou Šperlichem pro mne gigantické měřítko 1/24, Messerschmitt 109E od Arfixu ze stavebnice z roku 1977 (?) . Stavěli jsme na revanš pro našeho jednoho ze sponzorů soutěže v Mar. Lázních. Ruda lepil a já barvil, stříkáno pistolí od autolakýrníka, spotřeba barev jako na celou plechovou střechu většího zahradního altánku. Stavebnice na své stáří relativně slušná, vše pasovalo bez větších problémů, stavěno jako vitríňák bez doplňků, z krabičky, kamufláž dle přání na čisto, bez větší patiny, obtisky-překližky až fošny, pomohlo několik deci různých zázračných vodiček. výsledek posuďte sami. A že je to kus poznáte i z porovnávací fotografie mezka s naším trhačem- krysaříkem Amálkou
Jste tomu krysaříkovi dali před tím asi najíst. Vypadá nějak větší než obvykle Chce to lepší fotky. Ještě jsem tenle kousek neviděl postavenej tak mě to zajímá. Mám doma jejich Spita a to zase taková pohoda není. Je to myslím první Airfixí 1/24.
Nejsem sice na chrliče olova, ale měřítko je dle mého gusta. Usmívám se vždy, když někdo postaví větsí model a mám radost. Taky se mě líbí zkušenost s monžstvím materiálu. Na to "humbrolka" nestačí. Jinak model, aspoň co foto prozrazuje,je hezký. Líbí !!!