Ján ORESKÝ
Nazgul13 píše:Za fotky![]()
![]()
. Ešte jedna otázka: spoje si vôbec neriešill? Zarazil ma hlavne ten spodok trupu, máš tam dosť hrubý a vystupujúci spoj.
Martinicky Vladimir píše:Nadherne spracovany model![]()
![]()
! To musela byt celkom fuska,aby na jednotlivych dieloch stavebnice navazoval "vlnity plech"...
Nazgul13 píše:Za fotky![]()
![]()
. Ešte jedna otázka: spoje si vôbec neriešill? Zarazil ma hlavne ten spodok trupu, máš tam dosť hrubý a vystupujúci spoj.
markus.c píše:Tak to je moc povedený![]()
![]()
![]()
Ten spoj bych vůbec neřešil.Zkuste někdo spojit dva vlnitý plechy co dou jako šipka proti sobě beze spáry.To asi neřešil ani Junkers.
Martinicky Vladimir píše:markus.c píše:Tak to je moc povedený![]()
![]()
![]()
Ten spoj bych vůbec neřešil.Zkuste někdo spojit dva vlnitý plechy co dou jako šipka proti sobě beze spáry.To asi neřešil ani Junkers.
Presne tak,Markusi...chcel by som vidiet toho manika,co kritizoval ten spodok,ako by sa s tym popasoval sam! "Evidentne nevie o com pise"!
Recoil píše:Krasny model a krasna autenticka fotka!
Nazgul13 píše:Presne tak Robi. Junkers to mal vymyslené šalamunsky a tiež si myslím, že to bude problém nejako znázorniť. Len som chcel vedieť, či si niečo skúšal s tým vlnitým plechom robiť alebo si to nechal tak, aby som sa zbytočne natrápil. Niekto nečíta príspevky a potom ...Sorry za OT.
Nazgul13 píše:... Skôr by mi pomohli fotky od Luftwaffe alebo aspoň so svastikami ( od roku 1936 )...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků