Fúknuté základovkou (Email Basic), okrem ineho mi este treba upravit uhol lapacov blata vzadu a samozrejme zatmelit medzery ktore sa po strieknuti ukazali... Normalne rozmýšlam, že tam dám dekály UN a nechám to tak
Přílohy
Naposledy upravil petzav dne 03 úno 2010, 17:27, celkově upraveno 1
Mas to pekne,no neviem preco si komplikujes robotu tym,ze zlepis vsetko dokopy a az potom budes natierat kolesa a pasy Ale kazdy mame svoj styl lepenia takze,ak to vyhovuje Tebe,tak o.k.Tie rebra co si prerobil su pekne,no akurat ram nekopiruje blatnik,ale je rovny ako bol povodny.No to su len detaily,takze som zvedavy na kamo Len tak dalej.
@romanb76 Všimol som si to až potom na fotkách, keďže som robil podľa predošlého zo stavebnice. Ono to nie je až tak zlé ako sa zdá, len akurát sa mi v zlom uhle zlepil ten pravý lapač blata, ale to v pohode ešte opravím... ešte k tým obručiam, predtým som ich hlavne farbil zozadu a už keď bola otvorená farba, tak som to dal aj zpredu @Matěj stavba v pohode, užil som si ju, len ako na každom modeli sa nájdu miesta, ktoré treba zatmeliť a dať si hlavne pozor pri lepení vane s korbou
To je v poho Ja som nepisal,ze to mas prerobit.Ja si tiez niekedy vsimnem veci,az ked to mam hotove.A co sa tyka malovania kolies,je to len na Tebe ako to robis.Mne viac vyhovuje malovat kolesa a pasy samostatne,ale 1000 ludi=1000 chuti Takze nie je co riesit.Som zvedavy na kamo.Mozno ma inspirujes s tym mojim:)
Pravdu povediac ešte presnú kamo nemám vybratú, ale niečo dúfam nájdem, bohužiaľ teraz veľmi času nemám, takže až na ďalší týždeň keď budem mať 2 týždne voľna Akú kamo chystáš ty ?
Asi sme na tom rovnako No ja som viac pozadu,takze mam viac casu,ako Ty Musim este pohladat na nete Takze rad sa necham inspirovat 2 tyzdne volna Tak to chcem aj ja
Onedlho sa pridam do klubu aj ja. Momentalne som cakatel zasielky BVP - 2 od Revellu + lepty od Edy. Kamos bude mat narodky a kedze je velitelom tejto masinky snad sa potesi.