Martin Černý 'Černoch' píše:To M.J. ... pane Jursa Vám se snad něco nelíbí?![]()
Ty už taky chytáš západní styl mluvy jako někteří jedinci co moc čučí na ARC apod.?
![]()
Что такое ARC?

Martin Černý 'Černoch' píše:To M.J. ... pane Jursa Vám se snad něco nelíbí?![]()
Ty už taky chytáš západní styl mluvy jako někteří jedinci co moc čučí na ARC apod.?
![]()
Honza Kopecký píše:Pěkný kámo. Co je todlencto prosim Tě?
Karel Pilát píše:Ty naše mašiny byly nýtovaný jinak než německý?Asi mám mezery ve vzdělání ještě to musím dostudovat. Na druhou stranu (na rozdíl od modelu Miloše Lyže) kladně hodnotím znázornění podélných spar v hřbetu a na spodku trupu. Jenom pozor, aby Ti někdo (VM třeba) nenapsal, že když to tam máš, jsi úplnej blb.
Josef Studený píše:Když vidím tu pečlivou práci, tak bych si jen dovolil drobnou připomínku v souvislosti s nástřikem červené hrany křídla. Ta chyba se tady na fóru opakuje už po několikáté. Je to samozřejmě záležitost omylu v návodech k dekálům. Ta červená nekončila na špičce, obíhala kolem celého koncového oblouku křídla, pochopitelně se zužovala a končila až na odtokové hraně u křidélka. Je to vidět na každé fotce esenbáckého mezka. Kromě mnoha jiných nepřesností v tomtéž, nahlédnutím na každou jen trochu ostřejší fotku např. zjistíte, že všechny naše poválečné S-99/199 létaly na stooktanový benzin, takže v tom žlutém trojúhelníčku rozhodně nebylo číslo 87.
Miloš Völkl píše:Ty jo, fakt dobrý El Negro....nýty jsou nýty
Martin Černý 'Černoch' píše:Pavel Šenk píše:Martin Černý 'Černoch' píše: Nelíbila se mě poloha... zahýbám, manželka jede pryč.
Mimochodem, píše se mně (mi), mě(mne) jen v případě, že mě něco štveNa to je jednoduchá pomůcka, když nevím jestli před ě je n nebo není, napíšu mi nebo mne
Copa nevíš že tady na plzeňsku se píše jináč?![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Potřebuju Help please!... To je na mašly.
Zpět na Československé letectvo 1918-2008
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků