Hm, tak to jo, ono ty rozdíly mezi verzema nejsou až tak patrný. Teď sem si všimnul toho nasávání vzduchu na motorech, to měli až céčka. No ty sloužily po válce buď k výcviku nebo k různejm pokusům a výzkumu. Byly dost opotřebovaný. Je zajímavý, že válečný mašiny s lesklou barvou jsou čistější než tyhle poválečný.
A Černoch dal fotku mašiny, která je nad zkušebním letu na USA.
Martine Š, sorry , nějak jsem si nevšiml co přesně píšeš.
Martin Jursa: - a jaký to má vliv na barvu ? Ano ta Wdova je nově vyrobená, tak proto jsem tam tu fotku dal. Z toho už se dá usoudit do jaký ho stupně lesku/ matu udělat model ,který sloužil u bojové jednotky. Já osobně bych tu barvu až moc matnou nedělal, ale spíš polomat, a hodně flekatou. Některý místa lesklý, někde polomat, a někde uplně tvrdej mat.
Jj, přesně, některý místa lesklý některý matný, něco mezi tím, tak to asi vypadalo. Jinak bych si chtěl postavit i vdovu ze začítku produkce - byly děsně olítaný, však je to z těch fotek vidět, ta matná barva nic nevydržela.
Osobne si myslim, ze je uplne jedno ake boli.
Aku si ju kto urobi, taku ju bude mat.
Na vsetkych fotkach je vidiet, ze vybrat si moze kazdy.
Mne osobne sa paci ta Pacificka zelena s cislom 313 na cumaku, co je taka super vyblednuta a vysisovana, ale predstavte ze by som ju tak urobil. To by bolo reci ze to je prepatinovane! (nemyslim nikoho konkretne, ved to poznate)
Nikomu neurcujem co je a co nie je spravne.
Ved sa tu o tom pisalo uz asi tisic krat.
Vdova je krasne lietadlo a mne sa bude pacit v akomkolvek kamo a lesku.
Len je mi luto, ze ja momentalne nemam absolutne energiu a chut na modelovanie. Cakaju ma totiz Vdovy dve a to 1/48 od Monogramu.
Tak další postup. Opět sem patinoval. tentokrát oprýskání, pak jsem opět přejel spáry černou a pak tu rezatou, hodně naředěné. Také přes oprýskání, aby tak nesvítilo.
Tak sem s ohlasy a kritikou a také radami.
Tak opět postup. Tentokrát bylo na řadě oprýskání. Pak sem přejel spáry i oprýskání(aby tak nesvítilo) černou a pak i rezatou, obě hodně naředěné.
Výsledek skoukněte na fotkách. Na tom očouzení popracuju na konec.
V podstatě poprvé jsem takto oprýskával, na chmelnicích se tato technika moc nevyužije , tak budu rád za každý tip či radu, také kritiku.
No fotek na omlácený mašiny zas až tak moc není, vzal sem do úvahy, že to lítalo v Pacifiku, barva trpěla. Některý vdovy jsou na tom na fotkách mnohem hůř. Foto konkrétně tohodle stroje nemám, takže těžko říct, jestli byl takhle omlácenej. Ale je to pravděpodobný, když působila v Pacifiku.
Takže podle fotek i umělecká slina.
Dobrý, mě se to líbí. Bude někde k vidění live? Strašně rád bych si jí taky zbouchal, ale mě se ten Dragon tak nelíbí. Asi budu čekat dál pak zase zbouchám dvě najednou jednu zelenou a jednu pořádnou echt černou vdovu.
K vidění asi ne. Soutěží se neúčastním. No já chci taky ještě minimálně další vdovu, ale ve čtvrtce. Na tu se dělá víc doplňků a hlavně krásný dekály.
Jinak ten dragon, no nakonec vypadá dobře. Ale stavba nic moc a hlavně si myslím, že vůbec neodlišili rozdíly béčka a áčka. Navíc v áčku byl radar a dalse udělat odkrytovanej, tady v béčku nebyl. Ovšem na to, že se mají rozdělit kryty podvozkových šachet a větší čísta šachty zavřít v plánku neupozorňujou. A hlavní vizuální rozdíl mezi áčkem a béčkem, nasávání vzduchu pro topení v kabině tam taky není. No sou to drobnosti, ale, když vydávají béčko, tak by si s tím měli trochu pohrát. A raději sem nepřeměřoval čumák, má být trochu delší než u áčka.
Takže radši půjdu do revell/monogram ve čtvrtce.
Tak, ještě vrtule, upravit očouzení a vdova je hotová. Dolepil sem přídavný nádrže a antény, ty byly v krabici z plechů. Ale ty plechy se Dragon nechává dělat někde ve vítkovivkejch železárnách, myslel sem, že budu potřebovat štípačky.