Toto je asi 5 let starý model od té doby sem žádného Japonce nepostavil.Ale vidím ,že se to tu nějak rozmohlo a taky mě nakazil trochu Miloš V.Tak přemýšlím ,že něco postavím Japonského.Je to stříkano Agamama poprvé a naposled už bych do nich nikdy nešel.Tak se trošku za to stydím ,ale snad se to tu ztratí mezi krásnými japončíky.A jak postavím ted japonce ,že bude ten pětiletý odstup znát.Tak to berte z rezervou.David
Jééé Davide Tys se dal taky na plovákovce..... Dobrej model neboj se trochu pohrát si s pistolí a udělát trochu šejdů. Barva Kawanishi byla hodně tmavá.....
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Děkuji za hodnocení.......ano máš pravdu Martine je to matné měl bych to spíš stříknout polomatem.....to ten lak Agama už bych ho na to nedal.Mi se tá barva zda taky tmavá ,ale jak říkám model je starý pět let a dnes bych už hodně věcí udělal jinak.Zaprvé bych to stříknul Tamkama a mám i ted lepší pistoli.Miloši jo zkusím příště to nějak zesvětlit .....Tvé modely mám uložené ve složce at je tu nemusím hledat a tak to mám pro inspiraci.Líbí se mi ,že modely moc neotvíráš a ta pěkná decentní patina to se mi moc líbí a měřítko.David