U tohodle posledního odkazu je toho taky dost, je tam ale trochu horší navigace, po levý straně máš menu, tam vklikneš na co chceš, wing, nose atd, rozbalí se tě stránka, a dole na stránce jsou vetšinou šipky na další stránky. Chce to prolezt celý.
To Pasecka, jestli tě to pomůže ,tak budu rád. Přeju příjemnou stavbu. Co děláš za model? Nebo čekáš na novou Hasegawu 1/72, která by měla co nevidět vyjít?
Myslim, že dělá Revella 1/48. Co se týče toho airfixu tu jsem stavěl, ale chová se a připomíná to revell JU-88 1/72 jestli víž o čem mluvím tak se ti hned vybaví jaká je to asi stavebnice....
Airfix byla na svou dobu vynikající stavebnice, i dneska je to slušný základ, Eduard na to dělá moc pěkný plechy i do pumovnice. Je to pozitiv ,musí se přerýt, motory je lepší nahradit odlitky. Být váma ,počkám si na tu novou Hasegawu 1/72
Mám tu na stole B-25J a B-26B 1/48 obojí od Monogramu. Tedy B-25 je Pro Modeler a B-26 je Revell, ale obojí to jsou původně modely od Monogramu. To ale asi víte. Chci se do nich pustit tak se snažím shromáždit nějaké podklady. Na B-25 je toho dost a doplňků je také dostatek, ale na Marauder je toho málo a doplňky nejsou žádné. Tedy pokud vím.
Je škoda že chybí sety na čtvrtku Maraudera. Taky jsem ho měl na stole, ale jenom na přerytí pro kámoše. Bacha na to, ta hmota je měká jako svině, měl jsem s docela honičku to přerýt. Ale na druhou stranu zase tak špatně zpracovaný to není, nějaký dodělávky to bude chtít, ale pokud z toho nechceš dělat soutěžní model, tak bych to asi moc neprožíval.
Jo ten Marauder vypadá fakt slušně má pěkný interér. Mám ho doma taky, trochu se ho bojím budu ho dělat až budu mít více zkušeností... Ty to budeš nějak dokumentovat ?? Bylo by to docela dobrý... záleží na tobě !
Mno, teď dodělám Focke-Wulf Fw 190 D-9 a pak se pustím do A-6E Intruder 1/72 od Gawy abych se zlepšil v přerývání a celkové kvalitě povrchové upravy...no a pak hurá na Marauder. Dokumentovat to určitě budu. Jinak rád bych předvedl LIVE Maraudera na podzim v Nymburce. No ale kdo ví...