již jsem tu někde psal, ale nedá mi to abych se k tomu opět nevyjádřil. je to naprostá bomba a smekám před tvým uměním a smyslem pro detail. z hračky vysochat takovou parádní závodní škodici, mohu jen závidět a těšit se na další postup, který bude snad co nejdříve...
Nevím co je na tom bombového cíleně v ostatních modelářích vyvolávat komplexy Auto Škodovky musí mít hodně zvrácený smysl pro humor. Jinak ale SUPER, taky bych potřeboval takové šikovné ručičky
Taj jsem se konečně k něčemu dostal a společně s karburátorama jsem se pustil i do převodovky. Tady jsou nějaké fotky, i když se to dost blbě fotilo pač ta bílá strašně svítí. Až to dotmelim a vyrobim žebrování, aby to dostalo nějaký pořádný tvar, tak to stříknu plničem a snad budou lepší fotky.
JE TO TU !!!!!!!! S tou bílou mi to povídej , jak já něco udělám z destiček a profilů a chci si to nafotit, tak u toho tancuju s foťákem jak prdlej a nakonec z toho nic neni.
Jinak díky tvému progresu jsem zase celej poslintanej......... :
juchůůůů, tak zase nějaký postup, vypadá to dost dobře, už se těšim na detaily . jen tam nalít benz a můžem svištět to matra: nikoho jsem tím samozřejmě nechtěl urazit, všichni tu stavý krásné modely. jen sem zatíženej na škodověnky a takovýhle obzvlášť
Chybí Ti tam matky na hlavě pod svíčkama a taky by jsi měl vyrazit nějaké číslo motoru Ne,vážně,moc pěkný,žasnu co všechno se dá udělat samo domo koleno.
Copak motor..já jsem celej cacnej z toho alteránátoru..! Ten je jak živej..! Ale jedna "faktická"...Petře,není něco špatně..? Nemůžu se ubránit dojmu,že máš ten motor napojený na rychlostku kolmo. Ale neměl by být nakloněný doprava..(při pohledu od zadního čela)..?