Mam doma 1/48 C-130J od Italky. model nevypada spatne, ale bude to chtit prerejt pac je to pozitiv a nejakej ten nejt se tam taky najde . kdyz jsem zkousel sesadit dily na sucho tak vse sedelo bez problemu. myslim ze se tolik tmelit nebude muset..ale uvidim co s tim vykouzlej moje ruce treba se bude muset tmelit a festove
C130 jsem kdysi stavěl.Největším problémem jsou křídla.Hrozné blbě sedí spodní a horní plocha,musí se hodně brousit.Nejlepší je uříznout ty malé čudlíky co pomáhají při sestavování.Bez nic to lépe sedne.Další kiks nastal když jsem křídla lepil k trupu.Ještě asi hodinu jsem honil geometrii.A pak nezapomeň na závaží.(ale opravdu hodně!!!!)
Je to strašně těžký na zadek.Já dopředu nacpal skoro půl kila a jakštakš to sedí...
No,užiješ si... Hodně štěstí.
Pežot je pryč. - Díky bohu za ty dary
Plymouth Grand Voyager - americký svaly z Rakouska
Tak jí mam doma sic je to AC-130A ale to je jedno. Jak jsem tak porovnal fotky interieru bude co předělavat a dodělavat. Škoda že je to pozitiv . Nikdy jsem nic nepřerejval. NO až dodělam oriona tak se do nej pustim.
Kdo utíká, je partyzán.
Kdo zůstane stát...
je ukázněnej partyzán.
na dvaasedmu nevim zda-li nedko neco dela pac to neni me meritko ale jsem zvedavej na progress, prerejvani se neboj neni to zas tak sileny (myslim herkyho )..hlavni je zbytecne nespechat