něco podobnýho jsme s klukama vyráběli. Akorát tělo bylo uděláno z kovový pentelky a nejlepší byla černá injekční jehla. Zazadu jsem připojil dvoutaktní žábu na nafukování lehátek a už se šlapalo, eee, štříkalo . Největší problém před pětadvaceti rokama byl ten, jak přidělat jehlu k pentelce.
Pokud si nekdo pamatuje drevni doby modelarske tak vi, ze se domacky vyrabela fixirka na stejnem principu. Delalo se to z naplne. Urizla se tesne pred slisem pro drzeni perka. Zpredu se odrizla kulicka a z boku se cca v pulce udelal otvor. K nemu se priletovala zbyla cast naplne. Na tu se nasadila hadicka od kompresouru. Samotna jehla se vsunula a zalepila zezadu a cnela asi 0,5 mm pred zuzenou predni cast. Do jehly se normalne nasadila injekcni strikacka s barvou a tlakem na pist se strikalo. Mohu ujistit, ze zadne prskance nebyly a fleky ci hadata ve dvaasedmdesatine sly perfekt... Jen trosku cviku jako u kazdeho strikani
...v tých dobách ,keď modelári vymýšľali takéto divočiny som bol krpec a v teda prirodzene mi nad takýmito "vynálezmi skazy" ovísala sánka.Dnes už nie som najmladší,no sánka mi ovísa oveľa viac.Česť chlapi,na toto by som fakt nemal trpezlivosť.