je to fajn, ale ubral by som nabuduce spiny z prednych dveri a okna sa mi nepacia, preco su hnede?? keby si aspon naznacil stieracmi umyte tie predne skla...
ak to pouzijes do diorami MASH.a bude tam pristavat vrtulnik tak potom ok inak by sofer isiel po pamati ci soferoval z hlavou vystrcenou v otvorenych dverach na to aka je to stavebnica to vsak vyzera dobre.
to zaprášení vim je to moc silný ty stěrače sem nenaznačil proto že sem je chtěl udělat že se už delší dobu nepoužívali.Do dia m.a.s.h to dávat nebudu protože sem dělal typ z 2. světové války.Ty kapačky sou samo výroba a ty noviny na sedačca spolijezdve taky ty velký kříže co sou na zadních dveřích na stranách a střeše se mi roztrhali a musel sem je přestříkat nejsou uplně rovný dělal sem poprvý.
Dobrý počin Škodováku. Amíky já můžu.... Pro příště bych ti doporučil dívat se kolem sebe jak v reálu vypadá zašpiněná dodávka, případně si najít nějaké fotky na googlu a na jiných vyhledávačích. Jako imitace oken očistěných stěrači se mi osvědčila " žlutá" nebo " bílá " malířská páska vystřižená do kruhové výseče. Nástřik " špíny " chce dělat s citem, hodně ředidla, vlastně skoro jen " špinavou vodu ". Když barva pak uschne, bude to to pravé " ořechové " Možná by to šlo ještě opravit vatovým tampónkem namočeným do ředidla a pak to stříknout zlehka znovu. A nenech se odradit, když se ti něco nepovede, chybami se člověk učí. Já modelařím už 30 let a stejně se stále mám co učit.¨ Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
No kdo se někdy s některým z těch amerických krámů svezl, ví jak kvalitně fungují ty podtalkové stěrače. Zaručeně stojí ve chvíli, kdy jsou nejvíc potřeba. Takže když namočíš uchošťour do něčeho co neublíží oknům (třeba líh?, nutno zkusit bokem třeba na rámečku) a vyšmudláš v okně před řidičem "průzor" od hadru, tak taky nebudeš tolik vzdálen realitě.
taky jsem jí nedavno stavěl, asi už jsem prostě rozmlsaný z dnešních stavebnic, tahle by mi udělala radost tak před rokem 1995 Ani jsem jí nedodělal, dostene jí malý Tomášek na hraní, on už ocení její vlastnosti:-) To zablácení je divné, škoda že občas nevyfotím auto po návratu z přírody.