Tak jsem neodolal a koupil limitku od Academy. Výlisky jsou známé a kvalitní. Ovšem dekály jsou parádní - konečně soudruzi z koreje pochopili, že ty jejich stojí za prd a v krabici jsou od Cartografu.
Martine, aby tě ta tvoje radost na Cartografy nepřešla v okamžiku kdy je dáš na model, viz moje F-15 I 1/48 tady na foru, to byly taky Cartograf a stály za h...o . Tu limitku jsem si koupil taky, tak mám pocit že to tu bude časem samej žabožroutskej Crusáč
Klidně bych jí otevřel, ale budu mít na něj čas až po E Day,mám rozdělaný jiný projekty ,který musim dokončit. Jakou máš vybranou kamo? Já tu č.3 ,ten celomodrej se žraloší tlamou Add dekály- doufám že to jsem si prožil s Cartografy u F-15 I byl jejich ulet a že tyhle budou lepší. jestli ne tak potěš p...l.
No, ta žraločí tlama se mi líbí taky, líbí se mi i ta v barvě kovu, ale do toho se mi moc nechce.
Jinak, klidně až po E-day, mám toho rozpracováno taky bohatě.
Petr má pravdu ty plechový jsou ve skutečnosti stříklý hliníkovou nebo stříbrnou, takže do něj Martině klidně jdi. Po E Day se domluvíme a vletíme na to Jen přemejšlím že to asi bude chtít nějaký doplńky, barvený plechy určitě ,a váhám jestli šachty a trysku od Airesu. prostor pod křídlem si dodělám sám.
Ten model potřebuje jednu upravu. Francouzký FNka měli stejně jako F-8J dvojitou náběžku, takže se musí ve stavebnici samostatně vylisovaný náběžky rozřezat a udělaet dle fotek. Pokud by jsi chtěl dělat zvednutý křídlo.