Jako prostředek k letu mi bude sloužit Korean Generalissimo od fy LEGEND.
Tož tak...
Kamufláž je pro zbabělce
Sovětský důstojník r. 1943
Sovětský důstojník r. 1943
Sheya píše:No tak to se těším na pokračování.
To je tmavý kov od Gunze?
mess píše:At kouka, nejsem znalec hakosu, ale mam pocit, ze tomuhle kolikovi se toci na druhou stranu, nez ten nackovskej
S tou zlatou by se mi chtelo takhle malovat... Dobra piplacka.
M.
Jakub Vilingr píše:Svastika tu byla o několik tisíciletí dříve než svastika "Třetí říše". Na Krétě v muzeu jsem viděl pohřební vázy z Mínojské doby, která měla po celém obvodě hákoše položené na rovnou stranu a nohy byly orientovány na druhou stranu než je nacistický symbol otočený opačně a navíc postavený na roh. Svastika podle orientace označovala obecně symbol štěstí.
Blíže viz Wikipédia:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Svastika
Pokud by tohle někdo považoval za propagaci nacismu, tak zaslouží pořádně proplesknout a provést šokové koupání v ledové vodě, aby se probral!!!!
PavelS píše:Je to krásný...s jedním detailem - že to není úlet, ale co už...
angusarmy píše:PavelS píše:Je to krásný...s jedním detailem - že to není úlet, ale co už...
...Mám si to jít hodit?
mess píše:angusarmy píše:PavelS píše:Je to krásný...s jedním detailem - že to není úlet, ale co už...
...Mám si to jít hodit?
Neres ho, je to mimo? Je!
Koukej makat, jedes.![]()
Jedinou funkci tohohle miniprojektiku je zabloudit mimo svy obvykly standardy a zabavit se tim, coz zjevne plnis. Neni co resit.
Mas to paradni. To vystinovani obliceje se mi hodne libi, sic nejsem figurkar a me hodnoceni nema tim padem vahu
M.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků