Ty nejlepší věci zůstávají často v utajení. Abyste o jednu z nich nepřišli, rád bych Vás informoval o skvělých materiálech na letadla Igo Etricha, které se objevily v obsáhlé, leč dosti neznámé knize. Je to 440 stránek neuvěřitelných informací a hlavně fotek a výkresů - snad nejvíc na slavné Taube. Stojí pakatel - přišla mi za 110 kaček plus nějaké poštovné. Kromě super materiálů v knize samotné, je tady ještě jedna pecka a to, že zájemci si podle osobní domluvy zajedou do Trutnova, kde mohou nahlédnout do originálních archiválií, jež se k tématu Igo Etricha a jeho létajících aparátů váží. A vemte si sebou taky stativ a digiťák, protože fotit je povoleno! Co dodat víc? Snad jen kontakt, na kterém knihu objednáte a domluvíte si návštěvu archivu.
Na telefonu: 499 856 390 chtějte slečnu Dufkovou, nebo napište na mail: monika.dufkova@texlen.cz
Já osobně děkuji za tip na knihu Slávovi Vaňousovi a zároveň prohlašuji, že nejsem nijak spojen s vydavateli knihy. Moje doporučení sem píšu jen na základě spokojenosti s touto publikací a ochotou slečny Dufkové při hledání materiálů na letadla Igi Etricha.