Teda Honzo, fakt ses povedl. Parádní práci odvedli tvoji rodiče. Fakt bomba. Jo a mimochodem, ten mixer je taky pěknej . Ale vážně. Ten nástřik je fakt parádní. Snad se podaří zkouknout to někde naživo.
Zuby sou přefouklý tmavošedým olejem, ale foťák prostě ten kontrast vytáhl, stejně jako drybrush.... Listy rotoru sem původně ohnout chtěl, ale nějak sem to opoměl....
Stavba čistá, neviděl jsem spodek tam to u kitu nesedí tak jestli jsi se na to vyprd či ne nevim patina a nástřik pěknej, mě se líbí, ale zas máš blbě pozičky. Koukal jsi na fotky nebo to namaloval pocitově? Pravá strana na motoru před světlem není pozička zelená ale modrá, a obě žárovky ve světlech na bocích motorů jsou červené, proč máš na levý straně zelenou nevim. Nechybí tě taky ty dva ohnutý pruty na motorech viz. obrázek...? [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Koukám Honzo, že ses snažil, aby alespoň jeden pár světel byl správně. Koukej v pátek přijít na klub. Kluci tě podrží a já ti palec na levé ruce namaluju červeně a na pravé zeleně. Pak už si to snad zapamatuješ...