....Samuraj teď vázne. Chtěl jsem se k němu tento víkend dostat,ale potřebuji na základování pár dílů pistoli, ke které teď díky přestavbě baráku nemám přístup. Aspoň jsem začistil Pikanýra od Rigy a vymodeloval k němu podstavec.
Dále jsem stihl už jen znovu sáhnout do obličeje busty od Krakena. Měl jsem trochu obavy, protože do zaschlého oleje jsem ještě nezasahoval, nakonec se mi ale výsledek vcelku líbí ......
(sry že se to leskne,dělal jsem na tom včera :-) ) ..... ještě schází obočí, oči a huba,které dokončím až po zaschnutí. :-)
Podstavec pod Pikanýra..... Snažil jsem se ztvárnit nějakou lesní cestičku s pohraničním kamenem po dešti,kdy se ještě místy drží voda.
Pikanýra mám v úmyslu udělat omláceného s orezlou zbrojí,jak se vrací po dlouholeté válce zpět domů Kalhoty se chci pokusit udělat pruhovaný, něco na tento způsob..... Ale "tápu po slepu", jelikož jsem nenašel dobré historické podklady na barevná schemata.
Dobrý a i pěkně nabarveno,ale já osobně bych na lesní cestičku dal ještě nějaké kořínky, malé větvičky , aby to trošku ještě více podstavec oživilo.Ale je to můj pohled na věc takže pokud ti to nevyhovuje nic jsem neřekl
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Ahoj, podstavec dobrý. Já už jsem 3x odbarvoval obličej,nějak se nevede. Přijde mi na malování takovej hrubě vymodelovanej. Po barevné stránce můžeš použít cokoliv, podle R.G. to byl chudý voják,co kde ukradl nebo našel, to použil.Nic zdobného. Podívej se na http://www.altblau.cz Tak držím palce. Honza,
Honzo díky, já se k figurce samotné ještě nedostal,určitě začnu také obličejem a uvidíme jak se zadaří A pěkné stránky s fotkami , připomnělo mi to mojí krátkou šermířskou kariéru landsknechta.
Tak další postup na Krakenovi..... Obličej mám už hotovej,akorát budu ještě trochu upravovat očka. A včera jsem dokončil helmu....sry za fotky v horší kvalitě, fotilo se mi to nějak blbě
Přílohy
Helma byla peklo, tenký resin se mi zlámal a část jsem odštípnul při začišťování, hrál jsme si s tmelem a jsem rád,že jsem ji dal dohromady. :) Možná na ní půjde ještě polomatný lak.
por.Wolf píše:Jo jo helma, ach ta helma, taky ji skulptím polámanou a rozpraskanou . Jinak dobré, jen pořád nechápu proč skoro všichni cpou na bustičky modré oči
Wolfiku oči jsem udělal modré,protože se mi zdají zajímavější než hnědé,které většinou zanikají a vypadají jako černé.