NO JA BY SOM ANI NEPOLEMIZOVAL-určinťe ano je možne rozobrata mašina.V AFGANU Rusi, to bolo skoro bežne.Mam dagde aj z Vietnamu zaber B-52 NARVANA BOMBAMI a motori boli preč!Tojest vymmienalisa za druhe!Je dost a dost prikladov.JEDEN ZAVšETKY Z ULTRA MODERNYCH F-16 jetam aj raketa!
Johne, Tvoje tvorba je prostě nepopsatelná! Jsi náš modelářský Mozart či Stradivari!!!!!! Takoví šikovní lidé jako Ty se rodí jednou za 100 let! Taky jsem prošel školou p. Vejvody, ale ty ses vyšvihl do modelářské Síně slávy Přeji Ti jen to nejlepší do budoucna a co nejvíce modelářské pohody a chuti modelařit. Při pohledu na Tvoje modely mám zase chuť modelařit. Nemám na modely čas, ale Ty jsi ve mě udržel modelářský plamínek
I já se přidám, tohle je doopravdy super práce. Ukazoval jsem to kolegovi v práci co nám modelářům říká "rybáři" a po shlédnutí Tvého modelu uznal že to už snad ani neni možný. Naprostá špica, těším se na další stavby, neskutečná inspirace. Ahoj, Jarda
Johne, posílám ti dodatečnou gratulaci k narozkám a také k dokončení tvé F-15 . Tady na MF už bylo k tvé práci napsáno mnoho a i já bych se zase zbytečně opakoval. Tvá práce je naprosto precizní a tvůj model F-15C opravdu famózní, klobouk dolů . Je to zážitek někoho jako ty vidět při práci a rozhodně je to pro mnohé z nás velice motivující. Ještě jednou gratuluji a přeji mnoho pohody při stavbě dalších modelů. Měj se a užívej si tam u vás léta, snad máte lepší počasí než mi tady. A pokud nás tady někdy navštívíš na nějaký výstavě, opravdu bych se s tebou velmi rád setkal (a to myslím, ža většina z nás )
Tak Vas vsechny pekne zdravim po delsi odmlce. Jeste jednou Vam dekuji za Vasi pomoc a prispevky o F-15. Vcera primo na Thanksgiving jsme dokoncili male movie o modelu a rad bych se svame o nej podelil. Bude to aspon prijemne zakonceni F-15 v tematu:) Budu rad, kdyz me napisete Vas nazor jak na Vas toto movie zapusobilo. Je mozne ho zpustit i v HD qualite . Preji Vam prijemne podivani,
Asi vsichni budete vedet, ze zaposledni pulrok od navsteve na Nationals se na mnoha forech vyskytovalo tema o F-15. Nikdy jsem netusil, ze tento model zbusobi takovy modelarsky chaos. Jen pro vysvetleni, je to jen model a model snad zustane a nerad bych, aby me prace rozdelovali modelare, protoze je to jen hobby. Pocity modelaru z for byly tak velike, ze nektere temata musely byt umazany a ja jsem musel k modelu podavat statement. Pokusim se Vam vysvetlit v kratkosti co se stalo, protoze me moc mrzi, ze moje prace rozdeluji pocit modelaru.
Model obsadil v kategoriji druhe misto. A nemohl postoupit do finalniho kola. Duvod, rozhodci nasli v air intake odlitky. Basic prace nebyla provedena a tak se rozhodly model odsunout, protoze to ukladaji IPMS pravidla. Ale to byl omyl a to nikdo netusil. Ten odlitek byla extra prace na modelu. Jednuduse omyl, coz musime pochopit nebo by jsme meli respektovat, ale to co nasledovalo pote to asi budete vedet. Jeste jednou se za to omlouvam a moc me to mrzi. Jinak Vam preji krasne svatky a HAPPY MODELING.
John V.
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John, F-15 rozhodne nepovazujem za moje najoblubenejsie US lietadlo, ale toto ma dostalo. Krasne urobena povrchovka, uzasne pootvarane a svetla primerane zmenseniu. To, ze model nepostupil ma mrzi, ale mas moj obdiv