Hledal jsem místo kam umístnit svůj link a nejlépe mě vyšla galerie. Pokud to nesedí, nechť někdo kdo může, odkaz přeřadí. Dávám dohromady malé stránečky o modelech HpH. Jená se o mou soukromou aktivitu. Chci prezentovat našemu světu, to co v zahraničí kupují "imperialisté" místo "Fangogů" ,"Ticijánů" a jim podobných. Chci Vám postupně ukázat modely stavěmé profesionálně pro muzea a soukromé sbírky. Jsou na světě tak postižení, že mají třeba i 600 ks modelů 1:18. Pro mě osobně jsou tyto obrázky velkou inspirací k modelařině a posouvají moje myšlení dál a dál. (restartoval jsem modelařinu po 20 letech a nestačím se divit). Odkaz je http://www.amg.cdc.cz/. AMG - aircraft-model-gallery ( to napadlo mou milovanou ženu, při pohledu na moji "Máňu, teda autíčko s mápisem AMG -6.3 co mě vozí za prací). Tak snad se Vám to bude líbit. -
Dovolil jsem si upravit přímý link na Vaše stránky. Toto téma by myslím spíše mělo být umístěno v odkazech na webové stránky, než v galerii modelů Jdu je vomrknout a těším se na Arado 196
Že to říkáš zrovna ty dědouši. A ty aj modelaříš? Se chystám na LKKA snad teď, když mám tu jedničku tak to snad na sezonu vyjde. Prostě tě vyzývám na souboj kdo dál a rychleji .