eistee33 píše:Já bych ještě doplnil výztuhy od nárazníku k blatníku - vypadá to na standardní úpravu....
Jirko,už tam ty výztuhy jsou

Pavel Klouček píše:Jestli myslíš tu křídlovou matici na volantu, tak to byla standardní úprava výsadkářských Jeepů, protože když sklopíš okno, nejvýše z auta trčí právě volant a tak ho na přepravu kluzáky apod. mohli snadno a rychle demontovat.
janikseal píše:Jednoducho kukni na foto, sú tam .
zdesko píše:..takhle se ukládal ten volant,když se odmontoval..:
zdesko píše:René,taky se mi to líbí..! Mluvítko je parádní a když si představím,jak je titěrný..! Tak klobouk dolů..!Ale jednu věc si neodpustím..
Čoveče,když už s tím autem jezdila taková parta "chomoutů",že jim kulomet neustále padal na ty nádrže vzadu..protože co jiného by je tak dotlouklo..? Víš,na to,aby je někdo takhle domlátil by musel být nas..ej do běla a musel by do nich mlátit kladivem,jak smyslů zbavenej. Ten plech z kterýho jsou dělaný,je totiž docela bitelnej..
No,a tak když už s tím jezdili "jako" takový nerváci..nebo,jak už jsem říkal, "chomouti nešikovný"..kterým furt něco padá..tak by stálo zato dobít cvičně i kapotu..?! Aby to bylo tak nějak vyvážený..
Co Ty na to..?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků