Přikládám několik fotek svýho posledního výtvoru. Stavěno čistě z krabičky s několika málo doplňky z měděného drátku. Fotky opět na draka - nefaká digitál / Budu rád za všechy připomínky
Naposledy upravil Marda dne 13 říj 2009, 16:54, celkově upraveno 1
Horten...no lepší Ausf.G koupíš od Dragonu to sice jo. Revell je podle mě naprosto vpohodě, nevim co myslíš tou hroznou kvalitou, mám jich doma několik a na stavbu se těšim.Stavěl jsem od nich Ausf.D a super pasoval bez úprav. Zkus si postavit něco třeba od ACE...doporučuju T55 nebo T62
já tu stavebnici mám z r.97....ted si nevzpomenu na všechny "nedostatky" to bych musel to krabku vytáhnou a podívat se...pamatuju si akorát že tam je o hromadu větší vana která prostě nejde napasovat na korbu až po razantních upravách...prostě ta stavebnice má už nejlepčí zasebou ale samozřejmě se z toho dá udělat pěkný model a např. na vyzkoušení jiné techniky patiny je to zcela postačující
To Horten. Vůbec nevadí že je z roku 97. Dělal jsem starší modely Dragon. Proti Revell hrůza. Dělal jsem PST,RPM,ACE,Trumpeter,Emhar,Esci a Můžu říct že Revell je špička.
Panther od Revellu má sice nějaké disproporce v mm ohledně tvaru korby, ale to se dá tolerovat.Žádnej model není úplně 100% přesný, každý má nějakou chybičku. Sestavitelnost je dobrá a jako Panther to vypadá. Dragon je lepší, ale také o pár let mladší což máš pravdu. Mám Revellů doma několik a rozhodně mám v úmyslu je postavit.
mě se stavěl pohodově, až na pár míst, kde se muselo trošku tmelit a doupravovat..už sem měl v ruce podstatně horší modely (první stavebnice firmy Attack - to bylo opravdu něco příšernýho)