Dávam sem na ukázku projekt, kterej mi v podstatě přivedl k tomu co ted dělam.
Takhle to nějak začalo:
Když jsem byl na čvutu, tak jsem se v prvnim ročníku zapsal na předmět desing v konstrukci strojů, který tam nyní vede Stanislav Hanuš z Blaty, který to převzal po smrti Václava Krále (krerého jsem bohužel již nezastihl, škoda). Cca v půlce semestru jsem se nechal uvrtat do udělání modelu, podle vlastního návrhu, ani mě nemusel moc popichovat, prostě jsem to zkusil. Vzniklo pár projektů, ze kterých jsem pak vycházel u modelu. V dubnu 2007 (to mi bylo zrovna 20 let) jsem si koupil Stavebnici od Italeri Hondu RC211V Telefonica Movistar 2003 v měřítku 1/6 a tu použil jako základ. Tuto motorku jsem si nevybral náhodou, ale věděl jsem, že tehdejší CBR 600 a 1000 z ní konstrukčně vychází, tak by to nemuselo být jen teorie, ale dalo by se to převést i do praxe, tj. na skutečnou motorku
K modelu: Jak jsem psal je to na základu RCV, rozměry jsou totožné. Podvozek prošel akorát vyplněním dutim v rámu (aby ladil s celkovým vzhledem). Motor přišel o zadní válce, tím pádem je z něj řadový tříválec (i kuli řadové konfiguraci CBR). Kapoty jsem částečně vzal jako základ ty původní, ale tvarově jsou zcela přepracované. Podsedlovka je z pěnové hmoty, do které se dávají kytky a pak se zalije vodou. Z tohoto ne zcela běžného mateiálu jsem vyřezal předběžný tvar podsedlovky, přetmelil jemnym tmelem (aby byl povrch pevnější a dalo se dál dělat) a pak jsem používal dvousložkovej od tamky na finální tvar, nádrž je původní ovšem zcela přetvarovaná a zůžená v oblasti kolen. Přední kapota je vzat vrchní díl ze stavebnice, který se musel více zašpičatit a předělat vstupy vzduchu. boky jsou řešeny z tabulky únikových východů a pak tmel, hodně tmelu. Co se dalo použít ze stavebnice, použil jsem z ní včetně př vidlice, řídítek a kol (profrézované paprsky).
Tak to je asi vše ke stavbě. Bohužel při finální montáži, ketrá byla narychlo (jak to tak bývá, datum výstavy jsem se dozvěděl 4 dny před jejím začátkem), mi ne zcela všechno sedlo jak jsem chtěl, především pak spoj nádrž - bok kapoty, ale s tim už ted nic nenadělam. Z modelářského hlediska je tam hromada chyb, ale neni to děláno jako model na výstavu, ale spíš jako demonstrátor desingu. Účel model splnil více než dobře
Na začátek dávam pár fotek návrhů