Hlásím hotovo. Další pěkný éro je Aircobra od 9.GIAP Hrdiny SSSR K.V. Suchov. Olivová doplněna kořistní německou barvou. Stavba 2 dny.(dovolená je krásná věc) Obtisky Eduard.
Filipe, Ty jsi moc rychly !!!! Mne se taky libi Tvoj model. No dnes se jiz pochybuji ci "Cobra" Suchova mela tyto zelene fleky na hornich plochach, nejspise to bylo jenom zaspineni/starnuti...="patina".
Pozdrav Marcin Surzyn Rozestavěno: Bombonierove Bf 109G-6/AS/N a Bf 109G-10 bud G-14/AS
Rumcajs píše:No dnes se jiz pochybuji ci "Cobra" Suchova mela tyto zelene fleky na hornich plochach, nejspise to bylo jenom zaspineni/starnuti...="patina".
Díkes. No já taky nevím, ale je to zajímavý provedení kamo.
Děkuju všem. No s tou rychlostí to bude asi i tím, že mě nejvíc baví to barvení a proto se snažím mít to lepení co nejrychleji za sebou, protože to mě zase vůbec neba.
Filip Tomči píše:Děkuju všem. No s tou rychlostí to bude asi i tím, že mě nejvíc baví to barvení a proto se snažím mít to lepení co nejrychleji za sebou, protože to mě zase vůbec neba.
presne tak isto je na tom aj Renulka,tej lepim modely vacsinou ja....ale ked ich nafarbi tak sa s mojimi mozem fakt strcit:-( a to je vyhradny steteckar...