Tak po delší době sem taky dávam něco hotovýho. Je to Yamaha M1 2003, která v závodech nebyla tak úspěšná jak se čekalo a utrhla pro sebe pouze jednu bednu a tou byl o 3. místo při GP Francie. Jinak vždy byla mimo bednu, což je škoda. Já osobně ji považuji asi za nejhezčí M1 co kdy jezdila.
K modelu: je to model Tamiya - Yamaha M1 2004 Gauloises/fortuna, podle fotek skutečný mašiny a fotek transkitu od Studia27 jsem si ji přestavěl. Obtisky jsou původní jen v trochu přeházeném pořadí (jiné nebyly k dispozici a motegi 03 se mi nelíbí) a kupodivu sedí. 4ky na modelu jsou od Vendoje a Hanze.ch za což jim oběma děkuji, jediná nevýhoda je, že jsem pod ně musel dodělávat obrys po celém obvodě, protože u dodaných čtyrek byl jen stín (řešilo se to tu v diskuzi), ale dodělat to nebyl problém, náhodou jsem měl doma i papír od propagteamu a to už pak je legrace. Jelikož se mi na motorce nelíbilo běžné řešení výfuku shodné s modelem 2004 (chci se lišit a tohle je elegantnější, aspon podle mě), dal jsem na ni testovací výfuk, který bylo nutné taky vyrobit. A také jsem na ní dal jiné ráfky, protože jsem tyhle zahlédl na téhle motorce spolu s tímhle výfukem, tak nebylo co řešit, zbyli mi z RGV, kde byli 2 druhy
Doufam, že se bude líbit, aspon někomu. S barvou vejfuku nejsem zcela spokojenej, ale líp mi to nejde