Nj aspoň počkať do konca kým skončia s vyhlasovaním sa veru patrí.
PetrBM píše:Mne na všetkých akciách kde som zatiaľ bol vadí jedna vec. Začne sa vyhlasovať a ľudia hneď začnú baliť. Alebo príklad z Nitry, chlapec zhrábol metále, došiel k stolu, vytiahol krabice a balil. Usporiadateľ mu hovorí, či by ešte nemohol počkať chvílku aspoň do konca. Chlapec na neho hodil tupý výraz s krihou hubou a balil ďalej.![]()
![]()
Čo sa týka tej kvality, tak ja som si ledva pozrel pásovú techniku seniorov 1:35, kde som veľa modelov poznal tu z fóra a z môjho pohľadu sa tam zišla obstojná skupina kvalitných modelov.
martinsos píše:Nj aspoň počkať do konca kým skončia s vyhlasovaním sa veru patrí.
Wolverine píše: povedal ze to nebolo v propoziciach a balil dalej.....
no a toto bolo o stol dalej kde isty pan cesky hovoriaci organizatorovy povedal ze to nebolo v propoziciach a balil dalej.....
KANTA1955 píše:Rolo F.
Myslím, že si pekne prestrelil. Ak nevieš o kom si napísal že mu niekto "šliapol na otlak", ak to tak môžem parafrázovať, tak je evidentné že nevieš o kom, ale najmä o čom píšeš.
Ten dotyčný modelár je naozaj spolu autorom Súťažných pravidiel pre plastikových modelárov, ktoré doteraz platia. Že sa nepoužívajú, to je iná vec. A patrí medzi špičku slovenských plastikových modelárov, aj keď už niekoľko rokov nechodí na súťaže ako súťažiaci.
A ak tento modelár napísal že na súťaži bolo 7 až 8 kvalitne postavených modelov, ja osobne nepochybujem že veľmi dobre vedel o čom píše.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků