No čekal jsem, že to bylo trochu světlejší na některých fotkách je kyvka stříbrná, někde zase černá takže zřejmě bylo víc verzí, ale šedá nejspíš ne. Asi to ještě předělám. V reálu to vypadá celkem dobře, ale je fakt, že to tak nebylo...
sobi píše:libi se mi ty kola! Gumy si nejak brousil?
Gumy jsem přejel smirkem 360. Koukám ale, že je na nich pěknej bordel. Ten blesk to vždycky hrozně vytáhne Já totiž standartně fotím kolem 12 až 2 hodiny ráno
Tak po delší době zase přispívám... Ač jsem se snažil jak umím tak z těch kapot nejsem vůbec nadšenej a to hned z několika důvodů: - tamiyácký modrá X-3 je nějaká zvláštní, alespoň ta moje. Dal jsem jeden nátěr, nechal zaschnout 2 dny a když jsem aplikoval druhou vrstvu tak se mi začla naleptávat ta první - dekály šly aplikovat mnohem líp než u předchozí Yamahy, ale když přišlo na čirý lak tak se zase děli věci Dal jsem první jen lehounkou vrstvu. Při druhé vrstvě se mi zase začla naleptávat ta podělaná modrá říkám, že to snad není možný. - a v poslední řadě mi to nejde prostě zalakovat tak, aby se to slilo. Je to matný a kropenatý, vážně to nechápu Akorát jedinej přední blatník je slušnej... Napadá děkoho čím to může být nebo kde jsem udělal chybu?