Filip T. píše:Když jsem si to tak prohlížel, jak je to malý, tak si radši rozdělám další chmelnici.
Sak urob Spita ako dvojplosnika...what if...

Filip T. píše:Když jsem si to tak prohlížel, jak je to malý, tak si radši rozdělám další chmelnici.
Filip T. píše:To bych leda musel udělat Hurricana, kterej byl testovanej s odhazovatelným horním křídlem. Tuším, že to bylo kvůli zvýšení maximální stoupavosti.
Filip T. píše:Když to tak vidím, tak jsem se rozhodl, že v rámci mého nedělního nic nedělání si rozdělám jednoho Spitfira od AZ. Bude to nejspíš verze Mk.IIa. Kamo necht vybere někdo z přihlížejících.
Filip T. píše:Když to tak vidím, tak jsem se rozhodl, že v rámci mého nedělního nic nedělání si rozdělám jednoho Spitfira od AZ. Bude to nejspíš verze Mk.IIa. Kamo necht vybere někdo z přihlížejících.
Filip T. píše:Ta se žlutým čumákem je už v prodeji.
Martin Jursa píše:tu je Cobra mojho prvaka.
celu si ju postavil sam. Dnes sme striekali. Nariedil som mu farby, pripravil pistol a sem tam drzal ruku pri striekani.
Musim povedat, ze sa uci, je to jeho uz treti striekany model.
Filip T. píše:Stihnul si toho hodně, to jsem zvědavej co stihnu já při těch "děsně" zajímavých zprávách v 19hod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků