Hančár Ladislav píše:Ahoj Mato
Posielam ti na mail nieco ohladom toho rozovuckeho prieskumaka,dufam ,ze sa ti to bude hodit
Dakujem Lacko, ale asi si to poslal na mail, ktory uz roky nepouzivam.
Mozes to poslat na mail, ktory mam tu v profile?
Dik
Posielam ti na mail nieco ohladom toho rozovuckeho prieskumaka,dufam ,ze sa ti to bude hodit
Wolverine píše:ruzovuckeho spita poprosim aj ja ked mozem,inak ma zena zabije
ujík píše:Wolverine píše:ruzovuckeho spita poprosim aj ja ked mozem,inak ma zena zabije
Taky jsi doma slíbil růžového Spita?![]()
![]()
![]()
Wolverine píše:ujík píše:Wolverine píše:ruzovuckeho spita poprosim aj ja ked mozem,inak ma zena zabije
Taky jsi doma slíbil růžového Spita?![]()
![]()
![]()
no ono vies....na sutazi v NZ mi Martin ruzoveho AZmodel nukal,naco som heroicky povedal ze mam doma tamiye,tak konverzka neni taka strasna a naco dalsi spit....a kupil som cokolvek ine len nie ruzoveho spita....tak som si to doma vypil a heroicke prehlasenia musim vykonat......ze co som to na seba usil.....aj bledomodreho chce.....
Hančár Ladislav píše:Pani,mate to na mailoch...sak ze Vazeneho kolegu...takto mi uz davno nikto nepovedal...![]()
![]()
![]()
To Dolin: Spitfire nieje ziadna poletucha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spitfire je LETADLO
Hančár Ladislav píše:A Mato,uz by si mohol vlozit nejaku fotku,co to vlastne stavias???
Hančár Ladislav píše:Mato,ak to bude ta cierno biela,tak sachty by mali byt tiez cierno biele podla mna,ale urcite nie interierovou
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 3 návštevníků