"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
Martin Král píše:Tak jsem si stáhnul tuto publikaci a v ní našel zajímavou fotečku průzkumného Migu-21Bis s podvěšeným průzkumním kontejnerem Vinten (tedy správně řečeno napůl Vinten a napůl PTB 490)nemá prosím někdo z vás víc informací o tomto kontejneru? Fotky,nákresy atd?? Martin
172flogger píše:Škoda, že to děláš ve špatným měřítku...
172flogger píše:Škoda, že to děláš ve špatným měřítku, v malém finský kontejner pro MIG-21 dělají Galdecals. I když asi ne stejně ne ten:
http://www.blackbirdmodels.co.uk/mig-21 ... -239-p.asp
Martin Král píše:Protože tmelení,broušení a přerývání zadní části trupu mne už přestalo bavit tak jsem se vrhnul na předek.Říkám rovnou,že zkombinováním modelu od OEZ(Kopro) s kabinkou od Academy a kokpitem Aires jsem si tak trochu naběhnul.Ale hodlám bojovat dál i za cenu tmelení atd.Jako důkaz že nespím přikládám foto na tu hrůzu.
Martin
Jirka H. píše:Popral ses s tim dobřeJá teď SMTéčko taky dělám, pro změnu tam budu dávat kokpit od NeOmegy. A protože by se pod původní překryt nevešel, tak jsem si vytáhl z folie novej. Ale tenhle akademickej vypadá mnohem líp
Martin Král píše:Jirka H. píše:Popral ses s tim dobřeJá teď SMTéčko taky dělám, pro změnu tam budu dávat kokpit od NeOmegy. A protože by se pod původní překryt nevešel, tak jsem si vytáhl z folie novej. Ale tenhle akademickej vypadá mnohem líp
Díky,ale ještě je spousta práce přede mnou.Prosím mohl by jsi mi poslat,nebo klidně sem uploadnoud nějaké fotky,tvého SMTéčka??Rád bych viděl jak tam pásne ten kokpit od Neomegy a jak jsi zvládnul tu kabinu.Předem díky Martin.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 220 návštevníků