po kratke odmlce se opet poustim do dalsiho letadla,tentokrat i s hromadkou leptu aby stavba nebyla tak jednotvarna Wildcat od HBB vypada v krabce celkem hezky tak uvidime jak to pujde do sebe.Jednoznacny problem je ale prekryt kabiny,ktery je nestastne vylisovan tak,ze pasuje pouze jako zavreny.Resenim bude asi acetatova kabina Rob-Taurus nebo pak zbrousit a preryt vrchni cast trupu tak,aby originalni prekryt sednul bez problemu...takze hura do toho
Přílohy
Kamo bude Galeruv stroj z Guadalcanalu
Uz se na tu hromadu leptu tesim :)
Dekaly myslim plne postaci...
Pocet dilu neni nijak zavratny ale vylisovany jsou hezky ciste.
Martin Pohl: Neboj dojedu Wildcata a pak dam s WW2 na chvili pokoj Ale u amiku zustanu,ceka na me ve skrini Blackhawk 1/35 od Academky jako veeelmi ocekavany vanocni darek Ale s tim Dauntlessem mas castecne pravdu,opravdu je to jedno z nejhezcich letadel co meli.Ale v americke ww2 snad neni letadlo co by se mi vylozene nelibilo
Naposledy upravil Ludek Spunda dne 25 zář 2009, 19:07, celkově upraveno 1
Moc pěkně to rozjíždíš Luďku. Ty lepty jsou fajn, rozhodně se vyplatí a zvednou kvalitu. Držím palce ať to máš bez stresu a jde ti to samo. Těším se na tvé barvení a patinu. Já z toho začínám mít panickou hrůzu, jen co na to pomyslím a to je ještě daleko. Takže s chutí do toho a budu sledovat ahoj.
Wildcaty jedou vcera jsem otevrel panely na trupu a dodedal lepty na prepazce.To co je na fotkach tady je jen hruby zaklad ale zase to tu nechci zaplacat hromadou temer stejnych fotek takze jen co bude neco poradneho k vyfoceni,ihned to tu bude.Ale ta podvozkova sachta bude na hooodne dlouho.Vubec poprve delam pokus o rozkrytovany model takze opet tapu v neprozkoumanych vodach...
Hmmm zajimave a hlavne ostre fotky na konretni detaily,diky za tip Jinak podkladu mam docela dost ale vsechno v jen v pc.Pokud by se treba chtel nekdo zbavit walkaroundu Squadron signal tak milerad odkoupim