Helemese, proti VF-1 modernější oblejší swingwing. Macross tu pěkně zakořenil. Z čeho je ten kokpit ?
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
no som zvedavy na vysledok, jo inak odporucam citadel washe, stym by ti stacilo pretret ten kokpit a vyzeral by vazne dobre, to ej vyhoda tych divnych vodiciek, lebo su nieco ako keby olejove a tak ostavaju tam kde majua nestekaju ako ciste vodou rozriedene farby, a hlavne ostavaju matne po zaschnuti. Vazne odporucan na test PeVI alebo si pockaj do nivnice a ti to tam potom ukazem ako to funguje, hlavne na clenite povrchy
Kokpit je Aires do MIG 29 Fulcrum (Italeri), neco jsem vynechal, trochu upravil, slo mi jen o to aby ten kokpit nebyl tak schematicky, trochu to tam bylo potreba napasovat a ted zas pro zmenu nejde dovrit kabina, takze bude bud pootevrena nebo nová z folie.
Washe tam jsou, od MIGa, vypada to v realu trochu lepe nez na fotce (tim nerikam , ze se mi to povedlo) . Vysledny vzhled kokpitu je takovy zasly a trochu odreny, zkusim lepsi fotku. Ale na ty washe od citadel se moc rad podivam