Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Úvodem ‹ Jak na to ?? Modelářská poradna
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Modelářské e-shopy

How to
Odeslat odpověď
Příspěvků: 438 • Stránka 15 z 30 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30
  • Odpovědět s citací

Re: Modelářské e-shopy

Příspěvekod x-SCYTHE » 26 zář 2009, 17:04

takze idem sa podelit o nejake skusenosti, pred cca 2 tyzdnami mi konecne prisla zasielka z plastic-aircraft.com. Preco KONECNE?
Objednavku som potvrdil 30.7. Od zaciatku ma vsak vedenie obchodu informovalo o moznych zdrzaniach, nakolko mali problemy s dodavatelmi (stav vacsiny veci, co som objednaval, nebol skladom, ale v stave "zpetna objednavka"). Za zle som im to nemal, chcel som to dat poslat vsetko naraz, kedze objednavka obsahovala 16 stavebnic a nejake prislusenstvo. To, ze mi to prislo skoro az v polovici septembra im preto vobec nemam za zle, obzvlast sa mi velmi pacil ich pristup, odpovedali mi na uplne kazdy mail, co som im poslal (co sa dnes uz az tak casto nevidi).
Pre to u mna 9 bodov z 10 :)
Peter Majerčiak, Nitra
http://www.mkzobor.sk
Sklamanie na každej súťaži: "V kategórii Lietadlá 1/48 vyhráva Supermarine Spitfire, P-51 mustang, FW-190 alebo BF-109."
x-SCYTHE

• Odpovědět s citací

Příspěvekod T-bolt » 29 zář 2009, 20:37

K plastic aircraft :Absolutní spokojenost .Jeden z obchodů kde se k Vám chovají solidně a na rovinu.Udělal jsem tam už několik objednávek a vždy byli vyřízeny podle možností a celkem rychle.Několik věcí dokonce nebylo v nabídce e-shopu ale pan majitel je dokázal po objednávce emailem sehnat.Vřele doporučuji.
Stavím sobě pro radost.
T-bolt

• Odpovědět s citací

Příspěvekod neurotick » 02 říj 2009, 18:51

peckamodel.cz
objednaval som odtial dva tyzdne dozadu v nedelu, stale nic nechodilo na postu tak mi to dnes nedalo a napisal som tam...
odpoved som dostal takuk ze objednavka nepresla systemom, ale potvrdenie o objednavke mi zaslali - velka nespokojnost
neurotick

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VojtaH » 02 říj 2009, 19:02

T-bolt píše:K plastic aircraft :Absolutní spokojenost .Jeden z obchodů kde se k Vám chovají solidně a na rovinu.Udělal jsem tam už několik objednávek a vždy byli vyřízeny podle možností a celkem rychle.Několik věcí dokonce nebylo v nabídce e-shopu ale pan majitel je dokázal po objednávce emailem sehnat.Vřele doporučuji.

Podepisuji. Plastic-Aircraft v pohodě ;-I
Hotovo: Bf 109G-6, Focke-Wulf Ta 183 Entwurf III, Ki-61-II Hien
Stavím: Micubiši Ki-83, Nakajima Ki-44

Futó fukutsu.
VojtaH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ppitis » 02 říj 2009, 19:14

Naprostá spokojenost s RK-TECH.Do poznámky jsem napsal že to spěchá a doma to bylo coby dup.Dne 29.9. jsem objednal a 1.10. to bylo doma.Super!!!!! Tímto příspěvkem ještě jednou děkují.
Suder Tools
Suder Petr
výroba přípravku pro modeláře,cnc strojírenská výroba hliník,mosaz,plast
Luční 242
Orlová-Lutyně
735 14
tel. 605 424 754
IČ:02312212
http://www.sudertools.com
Ppitis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ladislav Rehort » 03 říj 2009, 13:11

no já objedbnával u nordlandu v květnu a poslaly mi zboží až v říjnu :( :? :x
postupně jsem si obědnal další věci a došli mi zároveň z tou první objednávkou ale zase jenom část :cry: :evil: [-X
plechy od eda mi prí pošlou později tak budu čekat
jediný pozitivum je že mi v první balik došel doporučeně a zatím sem nic neplatil. tak uvydíme
jinak u války pohoda a u mpm a modelboxu taky poho
jen mě štve že zrušily MPM ve zlíně
Ladislav Rehort

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wíťa » 09 říj 2009, 08:57

Taky přihodím pár svých zkušeností:

Modelarskyobchod e-shop na slušné úrovni. U jednoho motocyklu jsem chěl vidět díly, tak mi to nafotil a poslal, rychlá dodávka
MPM s e-shopem zatím zkušenost nemám, jelikož mám práci kousek od kameného obchodu. Mají dobrý sortiment a hlavně Tamiyi
na12hodine hezky udělaný a přehledný e-shop, objednal jsem 3 motocykly a týden se nic nedělo. Tak jsem zavolal a prý nemají 2 motocykly na skladě a musím počkat na dodávku. Objednávku jsem zrušil
Bilek po neúspěšném nákupu na12hodině jsem objednal zboží u Bílka, kde mi bylo řečeno, že co je na stránkách je skladem. Centrální sklad mají v Zelenči a já bydlím kousek od něho. Pan Bílek mi nabídl, že si dáme sraz na benzíce na půli cesty a ještě ten den jsem měl všechny 3 motocykly doma. Takže taky spokojenost
Wíťa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ppitis » 09 říj 2009, 09:21

Mám další zkušenost tak ji sem dám:
Artur M.C.-objednal jsem,čekal týden na bankovní spojení a nic.Měl jsem objednané 1. přeryvací šablony od Eduarda,2.mikrovrtaky,3.nytovadlo Rivet R-mini,4. žiletkovou pilku.Po zrušení objednavky se mi dostalo odpovědi že to nemají vše skladem.
Tak jsem si to objednal nytovadlo a mikrovrtaky u MODELBOXU a měl jsem to za 2 dni doma.Šablony a pilku jsem si koupil v MPM v Havířově.
Suder Tools
Suder Petr
výroba přípravku pro modeláře,cnc strojírenská výroba hliník,mosaz,plast
Luční 242
Orlová-Lutyně
735 14
tel. 605 424 754
IČ:02312212
http://www.sudertools.com
Ppitis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kladivo » 03 pro 2009, 19:33

Jak jeto s obědnáním leptu ABER u modelboxu ,náke věci schánim 3/4 roku
kladivo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 15 pro 2009, 08:59

Možno si budem "prihrievať vlastnú polievku" a možno odbočím od českých eshopov ďalej na východ, ale nedá mi, aby som sem neprispel. :-k

Pred 5 mesiacmi som si otvoril vlastný eshop s modelárskym tovarom. Nemám žiadnu kamennú predajňu a začínal som v podstate z ničoho. Nakúpil som u dodávateľov, pripravil web a trošku som sa zviditeľnil na googli.
Neviedla ma k tomu žiadna vidina veľkých ziskov, ako skôr to, že som amatérsky modelár a nadšenec a chcel som sa venovať tomu čo ma baví. Snažím sa prispôsobiť podmienky a ponuku tomu čo zákazník chce a počas tých 5 mesiacov skúseností som sa už ako-tak zabehal.
Nik asi netuší, že mojím skladom, je moja domácnosť, že mojím distribučným a baliacim oddelním je moja manželka (za čo jej nesmierne ďakujem) a že vždy keď mi pípne sms, že prišla objednávka, tak hneď vyberám tovar a snažím sa ho čo najskôr dostať k zákazníkovi.
Možno je to len počiatočné nadšenie, ale ďakovný mail od zákazníka fakt poteší a motivuje.

Po tom všetkom čo som si prečítal v tejto téme som si povedal, že robím všetko to, čomu dávate prioritu - rýchla dodávka, dobré ceny, komunikácia so zákazníkom a ochota vyjsť v ústrety keď niečo zákazník potrebuje.Nechem aby to tu vyznelo ako reklama, len som vám chcel dať vedieť, že aj na Slovensku existuje eshop s týmito prioritami =;
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod suchoj » 18 pro 2009, 14:47

co sa tyka http://shop.prospektor.sk/ mozem len odporucat. Aj ked som pozadovany model nedostal (dodavatel nedodal a uz asi ani nedoda) niekolkokrat som bol informovany cez mobil o stave objednavky vratane ospravedlnenia sa z dovodu zrusenia objednavky.
Druhy obchod v SR co mozem odporucat je http://www.bornit.sk/. Na obed som zadal objednavku a vecer som mal email o tom ze modely su na ceste. A o 5 dni uz bol balicek doma (bol v tom aj vikend). Super.
suchoj

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda_m » 18 pro 2009, 15:32

Ahoj
Moje zkušenost s válkou cz-Část objednávky mi poslali celkem rychle,ale na druhou část jsem čekal půl roku,poštovné jsem platil jen jednou.
Jednalo se většinou o Gunze H a akryly od tamky.
Na 12 hodině -jsem objednával 3krát vše do čtrnácti dnů doma.
U fi.litomysky.cz- většinou do týdne doma.
Polák model-tam je to na dýl, pokud se zrovna člověk trefí do toho,co není vyrobeno,ale zase příjemná domluva s nimi je.
Jarda_m

• Odpovědět s citací

Příspěvekod czspace » 20 pro 2009, 09:12

čau,
avax models -spokojenost, dobrý lidi
mpm- spokojenost (v kamenné prodejně)
plastic-aircraft, objednávku s nima řeším již 2 týdny, zatím ale nic nedošlo
modelařím jen měřítko 1:72 4ever
rozestavěno: P-39Q
hotovo: A-26B P-61B F4U-1D corsair SU-100
czspace

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kalousek Petr » 20 pro 2009, 20:36

czspace píše:čau,
avax models -spokojenost, dobrý lidi
mpm- spokojenost (v kamenné prodejně)
plastic-aircraft, objednávku s nima řeším již 2 týdny, zatím ale nic nedošlo

Od Plastic Aircraft jsem kupoval pár modelů přímo - ne přez net . Na jaře by měli otevřít prodejnu na náměstí v Ústí nad Orlicí , takže by byla další možnost sem zajet ....Do Litomyšle jezdím občas k Bohuňkovi , jinak hlavně MPM Česká Třebová ..
Petr
Kalousek Petr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Matyska » 20 pro 2009, 22:58

Já mám zkušenosti vesměs dobrý.
MPM - tady jsem zvyklej,že jde vše tradičně bez problémů
Miodelimex - Objednával jsem sice jen jednou a spokojenost.Respektive,musel jsem reklamovat,ale všechno bylo vyřízeno kladně
Airbrush-model pana Rotscheina - NO problem.Objednával jsem přes e-shop i kdysi dávno Montex masky po e-mailu a všechno OK
Airbrush-centrum - Tady jsem objednával nějaký čistící kartáčky a barvy a jediný na co si můžu stěžovat je že doba dodání byla 14 dní,ale tich barev bylo víc a zřejmě museli objednávat
Artuři - Tady mám okno,i když vím,že jsem tam objednával.Ale asi všechno bylo v pořádku,páč bych si to jinak pamatoval.

A nakonec obchod.valka. Už po změně majitele války jsem objednával nějaký éra a bylo mi pouze stroze sděleno: "V současné době objednané zboží není skladem".To bylo všechno.Ani slovo o tom,jestli to nějak budou řešit,nebo co.Za dva měsíce přišel mail,kde stálo: "Do několika dnů Vám přijde objednané zboží" . Po dvou měsících už bych čekal,že mi alespoň připomenou,co jsem vlastně objednával :grin: Tak tady jedině můžu opravdu strhnout body za umělecký dojem :lol: :lol: :lol:
Já tě něco řeknu: Neříkej mi nic!!!
http://www.kpmkaznejov.com/
https://www.facebook.com/lepiMteam/
Tomáš Matyska

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 438 • Stránka 15 z 30 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30

Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna